• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Kussen object

Als er een fotoproduct is dat je werkelijk iedereen als cadeau kunt geven, is het wel een kussen object. Je kunt een gepersonaliseerd kussen maken met elke opdruk en in elke vorm die jij wenst. Denk aan een hamburger kussen, muziek kussen of een kussen van jouw auto. Het kussen is verkrijgbaar in formaten vanaf 35 centimeter. Benieuwd naar de overige specificaties. Lees snel verder en bestel jouw kussen vorm!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gepersonaliseerd kussen: voor jezelf of als cadeau

Eén van de opties in ons assortiment met selfiekussens is het kussen vorm. Deze optie houdt in dat jij van werkelijk iedere foto een gepersonaliseerd kussen kunt laten maken. Het kussen wordt niet alleen bedrukt met het object uit jouw foto, maar krijgt ook nog eens de vorm van dit object.

Ken jij iemand die dol is op fastfood? Verras hem of haar dan met een hamburger of pizza kussen. Geef jouw beste vriend(in) een auto of motor kussen cadeau of geef die ene diehard fan een kussen met clublogo.

Wij garanderen dezelfde topkwaliteit voor ieder sierkussen in vorm. Dit houdt in dat het selfie kussen objecten slechts 265 gram is en van Velluto wordt gemaakt. Dit materiaal is erg zacht en perfect om kussens van te maken. Wat betreft formaten kun je kiezen voor een klein of groot gevormd foto kussen. Je kunt kiezen voor een formaat tussen de 35 tot en met 70 centimeter. Het meest persoonlijke kussen ooit maak je op onze website. Ontwerp en bestel daarom vandaag nog jouw kussen object!