• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Dierenfoto's op glas

Mensen met een huisdier kunnen het weten: met een hond, poes, paard, konijn of welk ander dier dan ook, kun je een hele bijzondere band hebben. Is jouw huisdier ook je beste vriend? Of misschien heb je geen huisdier, maar kun je ontzettend genieten van de koeien in de wei. Wat is er dan mooier om een foto daarvan voor altijd vast te leggen?

Met een dierenfoto op glas kunt jij je lievelingsdier een bijzondere plek in huis geven. Een dierenfoto komt op glas namelijk heel mooi tot zijn recht. Door de heldere kleuren en de glans van het materiaal, wordt een dierenfoto een echte eyecatcher. Niet alleen leuk in jouw eigen interieur, maar ook een bijzonder en origineel cadeau! Ben je benieuwd hoe een dierenfoto op glas eruit ziet of wil je inspiratie opdoen? Bekijk hieronder de voorbeelden.

Neem voor een dierenfoto op glas ook eens een kijkje op de website van ons hoofdmerk Fotocadeau.nl. Hier hebben we een collectie van meer dan 50 dieren en die zijn op verschillende formaten glas te bestellen.

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen