• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Dierenfoto's op glas

Mensen met een huisdier kunnen het weten: met een hond, poes, paard, konijn of welk ander dier dan ook, kunt u een hele bijzondere band hebben. Is uw huisdier ook uw beste vriend? Of misschien hebt u geen huisdier, maar kunt u ontzettend genieten van de koeien in de wei. Wat is er dan mooier om een foto daarvan voor altijd vast te leggen?

Met een dierenfoto op glas kunt u uw lievelingsdier een bijzondere plek in huis geven. Een dierenfoto komt op glas namelijk heel mooi tot zijn recht. Door de heldere kleuren en de glans van het materiaal wordt een dierenfoto een echte eyecatcher. Niet alleen leuk in uw eigen interieur, maar ook een bijzonder en origineel cadeau! Bent u benieuwd hoe een dierenfoto op glas eruit ziet of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk hieronder de voorbeelden.

Neem voor een dierenfoto op glas ook eens een kijkje op de website van ons zusje AnimalPrintShop.nl De fotogenieke brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppe van ArtyAnimals.nl zijn op verschillende formaten glas te bestellen.

Terug naar het overzicht met voorbeelden