• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je plexiglas met 60% korting

Plexiglas schilderij

Een originele manier om jouw eigen huis te decoreren is met een foto op plexiglas. Dit acrylglas schilderij kan je eigenlijk overal in huis plaatsen, waar je dan ook wilt. Op deze pagina zullen wij jou een goed beeld geven van wat een plexiglas is, acrylglas vs plexiglas. Ook geven we antwoord op de vragen:foto op acrylglas of plexiglas? Plexiglas wat is dat? verschil acrylglas en plexiglas?

Een foto op plexiglas

Wat is een plexiglas? Wat is acrylglas? Enkele vragen die veel gesteld worden. Wij leggen het hier glashelder voor jou uit! De naam FotoOpGlas.nl zegt het eigenlijk al, je foto wordt afgedrukt op kwaliteits plexiglas, te vergelijken met een foto op plastic maar dan meer duurzaam en kwalitatief beter. Je foto op glas wordt met behulp van een speciale printer en speciaal daarvoor geprepareerde inkten afgedrukt op een plaat van kwaliteits plexiglas. Deze plaat van plexiglas is vormvast en door de kwaliteitsinkten kun je jarenlang van je foto op plexiglas acrylglas genieten, zonder dat de kleurintensiteit afneemt!

Op internet komen verschillende termen voorbij als het gaat om printen op glas. Woorden als perspex, plexiglas of acrylglas betekenen echter allemaal hetzelfde : het gaat om sterk en transparant plastic. Een verschil plexiglas en acrylglas is er dus eigenlijk niet. Dat plastic ziet er net zo uit als echt glas, maar het is een stuk minder breekbaar!

Voorbeelden fotoprint op plexiglas

Wat is plexiglas?

Printen op glas gaat als volgt in z'n werk: Een foto wordt rechtstreeks op de achterkant van een stuk plexiglas geprint. Omdat printers de kleur 'wit' niet kunnen printen, wordt er over de foto op plastic een witte laag aangebracht. Het is ook mogelijk om dit niet te doen en de foto op plastic glas een transparante achtergrond te geven. Alle witte delen van de afbeelding worden niet mee geprint en blijven dus transparant. Als de glasplaat dan voor een witte muur hangt, geeft dat een heel mooi diepte-effect.

De reden dat een foto op de achterkant van het plexiglas wordt geprint, is omdat de voorkant een mooie glans heeft en dat is juist wat een foto op glas zo speciaal maakt.

Mogelijkheden printen op glas

Bij printen op plexiglas is er keuze uit meerdere mogelijkheden. Zo zijn er drie verschillende glasdiktes: een glasplaat van 3 millimeter, 5 millimeter of 10 millimeter dik. Bij een klein formaat foto op glas kan een dunne glasplaat heel mooi zijn. Een grotere foto komt juist goed tot z'n recht op een dikkere glasplaat.

Verder is er bij het printen op plexiglas de keuze tussen twee verschillende soorten ophangsystemen. Wat het mooiste effect geeft, zijn de afstandhouders. Een foto op glas komt dan een stukje van de muur te hangen. Een andere mogelijkheid is het systeem waarbij een foto tegen de muur aan hangt. Bij FotoOpGlas.nl is er tot slot een brede keuze aan mogelijke formaten: er zijn foto's op glas van 20x20 cm tot maar liefst 180x120 cm. Wij hopen dat we jou verder hebben kunnen helpen met jouw keuze over de poster plexiglas, het plexiglas acrylglas verschil en over de grootte van jouw. Ben je er al uit? Bestel dan nu jouw foto op plexiglas of acrylglas voor een voordelige prijs op FotoOpGlas.nl

Je kan hem werkelijk overal plaatsen waar jij hem wilt hebben staan. Ideaal! Over de kwaliteit van jouw foto op acrylglas of plexiglas hoef jij absoluut niet in te zitten. Naast onze jarenlange ervaring zijn wij ook als beste getest door Zoom.nl, DigifotoPro en de Consumentenbond. Dankzij ons simpele bestelsysteem en snelle levering heb jij jouw bloedeigen foto op glas binnen een mum van tijd thuis! Waar wacht je nog op? Bestel hem nu voor een extra scherpe prijs!