• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Meer dan 10 producten bestellen? Vraag nú een Foto Op Glas Offerte aan!

Offerte foto op plexiglasOfferte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085-4013322.


Aanvraag specificeren, geef hieronder aan waarvoor u een offerte wilt ontvangen. Geef duidelijk uw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. U aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Uw aanvraag wordt verwerkt.

Wilt u minder dan 10 producten bestellen? Dan zijn gewoon onze standaard foto op plexiglas prijzen van toepassing. 

Foto op glas Offerte


Wilt u zakelijk een groot aantal foto op glas bestellen? Dat is bij ons geen probleem! Elk bedrijfspand zal opgevrolijkt worden met deze prachtige wanddecoraties. We leveren veel van onze producten aan wederverkopers, vakfotografen, gemeenten, provincies en andere commerciële organisaties. Kwaliteit staat bij ons voorop. U bent dus verzekerd van de mooiste producten. U kunt bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen voor grote aantallen.

1. Kerstpakketten


U kunt uw kerstpakketten verrijken met een foto op glas cadeaubon. Uw werknemers kunnen dan gemakkelijk online een zelfontworpen foto op glas bestellen via FotoOpGlas.nl. De bon kan zelfs gemaakt worden in de huisstijl van uw bedrijf. Uw werknemers zullen zeker blij zijn met zo’n cadeau in hun kerstpakket. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

2. Relatiegeschenken


Een foto op glas is erg geschikt als geschenk voor uw zakelijke relaties. De foto op glas kan een afbeelding van uw logo bevatten. Op die manier zal uw zakelijke relatie een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

3. Wederverkoop


Bent u geïnteresseerd in wederverkoop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk terecht als reseller. Voor wederverkopers verzenden we onze producten ‘white label’. Uw klanten zullen dus niet kunnen zien dat het product bij ons vandaan komt. Daarnaast ontvangt u grote kortingen op de producten. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden!

4. Beurzen en stands


Op beurzen en stands kunt u uw promotie materiaal af laten drukken op glas. Op deze manier kunt u uw bedrijf goed promoten en zal uw materiaal de aandacht trekken. Een goede presentatie is essentieel wanneer u op een beurs indruk wilt maken. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en alle mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekershal


Een vergaderruimte of bezoekershal ziet er vaak neutraal en soms zelfs klinisch uit. Met afbeeldingen op glas kunt u elke ruimte gemakkelijk opvrolijken. Op die manier bent u in staat om in elke ruimte de corporate identity zichtbaar te maken. U kunt hiervoor foto’s of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf gebruiken. Neem contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden.