• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Meer dan 10 producten bestellen? Vraag nú een Foto Op Glas Offerte aan!

Offerte foto op plexiglas

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3317.


 

Wil je minder dan 10 producten bestellen? Dan zijn gewoon onze standaard foto op plexiglas prijzen van toepassing. 

Foto op glas Offerte


Wil je zakelijk een groot aantal foto's op glas bestellen? Dat is bij ons geen probleem! Elk bedrijfspand zal opgevrolijkt worden met deze prachtige wanddecoraties. We leveren veel van onze producten aan wederverkopers, vakfotografen, gemeenten, provincies en andere commerciële organisaties. Kwaliteit staat bij ons voorop. Je bent dus verzekerd van de mooiste producten. Je kunt bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen voor grote aantallen.

1. Kerstpakketten


Je kunt jouw kerstpakketten verrijken met een foto op glas cadeaubon. Jouw werknemers kunnen dan gemakkelijk online een zelfontworpen foto op glas bestellen via FotoOpGlas.nl. De bon kan zelfs gemaakt worden in de huisstijl van jouw bedrijf. Je werknemers zullen zeker blij zijn met zo’n cadeau in hun kerstpakket. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

2. Relatiegeschenken


Een foto op glas is erg geschikt als geschenk voor jouw zakelijke relaties. De foto op glas kan een afbeelding van jouw logo bevatten. Op die manier zal jouw zakelijke relatie een blijvende herinnering hebben aan jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

3. Wederverkoop


Ben je geïnteresseerd in wederverkoop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij kunt bij ons namelijk terecht als reseller. Voor wederverkopers verzenden we onze producten ‘white label’. Jouw klanten zullen dus niet kunnen zien dat het product bij ons vandaan komt. Daarnaast ontvang je grote kortingen op de producten. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden!

4. Beurzen en stands


Op beurzen en stands kun jij je promotiemateriaal af laten drukken op glas. Op deze manier kun jij je bedrijf goed promoten en zal jouw materiaal de aandacht trekken. Een goede presentatie is essentieel wanneer je op een beurs indruk wilt maken. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en alle mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekershal


Een vergaderruimte of bezoekershal ziet er vaak neutraal en soms zelfs klinisch uit. Met afbeeldingen op glas kun je elke ruimte gemakkelijk opvrolijken. Op die manier ben je in staat om in elke ruimte de corporate identity zichtbaar te maken. Je kunt hiervoor foto’s of bijvoorbeeld het logo van je bedrijf gebruiken. Neem contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden.