• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je grote glas met 60% korting

Foto op plexiglas groot

Sommige foto’s zijn te mooi of bijzonder om in een klein lijstje te stoppen. Voor dit soort foto’s bieden wij een foto op plexiglas groot aan. Zo’n grote foto zal je gasten versteld laten staan. Wij van FotoOpGlas zijn al jaren de expert als het gaat om foto plexiglas op maat. Met een grote foto op glas bedoelen we dan ook echt een grote foto. Het grootste formaat is namelijk maar liefst 180 cm bij 120 cm. Naast diverse maten in de lengte en de breedte bieden wij ook nog verschillende formaten qua dikte. Het dunste formaat is slechts 3mm dik, het middelste formaat is 5 mm dik en het dikste formaat is 10 mm dik. Net als bij onze andere producten geniet je bij een foto plexiglas groot van de beste kwaliteit en service. Laat nu jouw foto afdrukken op plexiglas groot formaat bij FotoOpGlas!

Ontwerp je eigen plexiglas groot formaat

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een plexiglas foto op maat van laten maken. Of je nu kiest voor je allermooiste vakantiefoto, je grote liefde, je gezin of gewoon een mooi landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos voor jouw eigen foto op plexiglas groot formaat. Wanneer je een foto op plexiglas groot besteld dan ben je er zeker van de je een echt blikvanger in huis haalt. Veel muren worden tegenwoordig gepimpt met allerlei losse decoraties. Wanneer je ervoor kiest om een grote foto op glas te bestellen dan weet je dus zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. Naast dat grote decoratie nog relatief weinig te vinden is binnen een huis is het materiaal ook zeer origineel. Waar producten van hout of op canvas in elk huis wel te vinden zijn is een grote foto op plexiglas zeer bijzonder te noemen. Ben je op zoek naar grote en originele decoratie voor aan de muur? Sla dan nu twee vliegen in één klap en bestel snel op FotoOpGlas.nl!

Grote foto op glas afdrukken

Foto afdrukken groot formaat

Zoals je van FotoOpGlas gewend bent bieden wij altijd een aantal extra opties aan. De opties die wij standaard aanbieden zijn kleureffecten en de fotocontrole. Bij de kleureffecten kun je ervoor kiezen om een effect toe te voegen aan je foto. Zo kun je kiezen voor een zwart-wit filter of voor een sepia filter. De fotocontrole is bij een plexiglas groot formaat belangrijker dan ooit. Bij kleine foto’s is de kwaliteit namelijk minder belangrijk omdat de foto dan niet helemaal uitgerekt wordt. Bij grote producten als deze is het zeer aan te raden om de fotocontrole te selecteren. Onze experts gaan jouw foto dan controleren op kwaliteit en nemen contact op met jou wanneer je foto niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. Zo kun je jezelf een eventuele miskoop besparen door je foto door onze experts te laten controleren.

De overige twee extra opties bij een foto op plexiglas groot zijn een ophangsysteem en een foto geschikt voor buiten gebruik. Wij bieden vier verschillende ophangsystemen aan, uiteraard is het ook mogelijk om een foto op plexiglas groot formaat zonder ophangsysteem te bestellen. De optie voor buiten gebruik spreekt voor zich. Wanneer je hiervoor kiest dan is jouw foto op plexiglas geschikt om buiten opgehangen te worden.

Bestel nu grote foto op plexiglas

Het bestellen van een foto op plexiglas groot is best eenvoudig en dus snel uit te voeren. Wanneer je eenmaal een keuze qua foto hebt gemaakt dan upload je deze in onze handige besteltool. Vervolgens kies je het juiste formaat en de gewenste dikte van je plexiglas foto op maat. Daarna kom je terecht bij de extra opties. Hier kies je eerst het gewenste ophangsysteem of geen ophangsysteem. Vervolgens selecteer je of je de fotocontrole uit wilt laten voeren. Daarna of je een kleureffect over jouw foto heen wilt halen. Tot slot kun je er nog voor kiezen om ‘’buiten gebruik’’ te selecteren. Wanneer je klaar bent met de extra opties dan klik je op volgende waarna je jouw bestelling gaat controleren. We hebben hier de door jou gekozen opties op en een rij gezet. Klopt dit allemaal dan plaats je de foto op plexiglas in de winkelmand en kun je van hieruit de bestelling afronden.

Mocht je nog met vragen zitten omtrent je bestelling of één van onze producten dan ben je altijd vrij om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan altijd klaar voor onze klanten en helpen u op een vriendelijke manier. Het is echter wel handig om vooraf een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen omdat hier de meeste vragen al wel beantwoord kunnen worden.

Wij wensen jou veel genot van je foto op glas groot die je gaat bestellen!