• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Grote foto op plexiglas

Grote foto op glas afdrukken

Een grote foto op plexiglas is een super leuke manier om je interieur op te fleuren. Met een groot formaat creëer je een echte eyecatcher. Met een maximale afmeting van 200x120 cm, kun je elke kale muur opvullen. Er is keuze uit een glasdikte van 3, 5 of 10 mm. Wanneer je jouw favoriete foto uitgekozen hebt voor op plexiglas, kun je nog een aantal fotobewerkingen uit laten voeren. Het is van belang dat de kwaliteit van de foto goed genoeg is, zodat je de XXL-foto op plexiglas af kunt laten drukken. Wij doen voor jou een gratis kwaliteitscheck, zodat de afdruk mooi scherp zal worden.

  • Kwaliteitscheck
  • Maximaal 200x120 cm
  • Snelle levering

Foto op plexiglas formaat van een grote foto op plexiglas

Wil je graag een foto op plexiglas groot formaat afdrukken? Dan kun je bij FotoOpGlas.nl kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Een grote foto op plexiglas is een leuke optie om een kale muur mee te versieren. Je kunt een foto op plexiglas groot formaat in diverse formaten bestellen met een maximum van 200x120 cm. Staat het formaat van jouw keuze niet in de lijst? Dan kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden.
Laat je een foto op plexiglas groot afdrukken? Dan is het vanwege de afwijkende formaten van belang dat de kwaliteit van je foto goed genoeg is. Je wilt natuurlijk een onscherpe afdruk voorkomen. Niet iedere foto is geschikt om als grote foto af te drukken. Vaak zijn foto’s van een oude camera of mobiele telefoon niet geschikt voor een groot formaat. Wanneer het bestand kleiner is dan 2 megabyte, is het vaak niet verstandig om deze groot af te drukken. Laat je dit wel doen? Dan is de kans groot dat je een pixelige en korrelige afdruk krijgt. Om teleurstellingen te voorkomen, doen we gratis een kwaliteitscontrole voordat je foto afgedrukt wordt. Twijfel je over de kwaliteit van je foto? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen en voorzien wij je van professioneel advies. Eventueel kunnen wij je foto nog iets aanpassen met een fotobewerkingsprogramma.

Grote formaten foto op glas voorbeelden

Foto op glas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 179,95

Foto op glas 150x100

Direct bestellen    150x100 cm € 259,95

Foto op glas 160x120

Direct bestellen    160x120 cm € 319,95

Een foto op plexiglas groot bestellen

Een foto op plexiglas groot afdrukken gaat erg gemakkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen, is het gewenste formaat te selecteren en jouw favoriete foto op plexiglas groot formaat te uploaden. Daarnaast is er keuze uit verschillende ophangsystemen voor jouw fotoprint XL. Eventueel kun je tijdens het bestellen nog jouw foto omzetten in zwart/wit of sepia tinten en tekst toevoegen aan je foto.
Je kunt een XXL plexiglas bestellen met foto in verschillende afmetingen en uitsnedes. De levertijd van een plexiglas foto bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Je hebt je foto op plexiglas groot formaat dus binnen no time in huis! De verzendkosten bedragen € 5,95.

Bestel vandaag nog een grote foto op plexiglas bij FotoOpGlas.nl!

Direct Bestellen