• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto afdrukken op glas

Zit jij ook weleens thuis om je heen te kijken, denkend over hoe je jouw interieur een boost kunt geven? Zo ja, dan is een foto afdrukken op glas wellicht de oplossing voor dit probleem. Een foto afdrukken op plexiglas is namelijk helemaal van deze tijd, wat foto afdrukken op glas anders maakt dan andere materialen is de transparantie wat deze met zich meebrengt. Afdrukken op plexiglas zijn daarnaast van hoge kwaliteit, omdat de foto op glas scherp afgedrukt kan worden. Foto afdrukken op plexiglas is onze specialiteit, hierdoor ben jij gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Afdrukken op plexiglas

Afdrukken op plexiglas zijn niet alleen mooi, modern en hip. Bij ons ben je ook nog eens gegarandeerd van de hoogste kwaliteit afdrukken op plexiglas, tegen een scherpe prijs. Een foto afdrukken op plexiglas is al te bestellen vanaf €5,75! Jouw foto laten afdrukken op glas kan in vele formaten zo kun je kiezen voor een kleine foto op glas (20x20) tot en met zeer groot (120x180). Een foto op glas afdrukken is dus geschikt voor elk interieur. Doordat wij onze producten tegen glas scherpe prijzen aanbieden, is een foto afdrukken op plexiglas een mooi alternatief voor bijvoorbeeld een foto op canvas. Foto afdrukken glas heeft een luxe uitstraling en past daarom perfect in een modern interieur. Een foto laten afdrukken op plexiglas is even transparant als onze prijzen, dus stel snel jouw eigen foto op plexiglas samen.

Jouw favoriete foto op glas afdrukken

Jouw foto op glas afdrukken is een eitje met behulp van onze besteltool. Een foto afdrukken plexiglas gaat als volgt: eerst upload je jouw favoriete foto, hierna kun je het formaat en de dikte van het plexiglas uitkiezen. Daarna kun je extra opties voor de afdrukken op plexiglas kiezen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een ophangsysteem of een fotobewerking zoals een zwart-wit effect. Als alles naar tevredenheid is, kun je verder met bestellen. Zodra je besteld hebt, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met jouw foto laten afdrukken op plexiglas. Jouw foto op glas wordt binnen vier werkdagen verzonden, als je voor de spoedlevering kiest is dit al binnen drie dagen!

Twijfel daarom niet langer en laat jouw foto op glas afdrukken bij FotoOpGlas.nl!

Bestel een foto op glas