• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je plexiglas met 60% korting

Dibond of plexiglas

Jouw huis decoreren is misschien wel één van de leukste bezigheden die er bestaat. met een foto op plexiglas of aluminium zit je in ieder geval goed. Een persoonlijk cadeau, kleinigheidje of versiering voor jouw eigen interieur, hij is eigenlijk overal goed voor. Wil jij een foto afdrukken op aluminium, maar twijfel je tussen een foto op plexiglas of aluminium? Op deze pagina zullen wij het verschil tussen foto aluminium en plexiglas duidelijk maken. Ook benoemen we dibond. Wij hopen jou verder te helpen met het maken van jouw keuze. Wordt het een foto op aluminium of plexiglas?

Foto op aluminium

Een foto op canvas of aluminium is een veelgestelde vraag. Hopelijk bent u overtuigd na dit stukje tekst. Een foto printen op aluminium is natuurlijk erg origineel en leuk maar zorgt er ook voor dat jouw foto er superscherp uit komt te zien. Een foto op aluminium hema (Hoge Efficiënte Materiële Afdruk) is een aluminium sandwichpaneel dat bestaat uit 3 verschillende lagen, ook wel een foto dibond genoemd. De toplaag is strak afgewerkt, met een scherpe afdruk van jouw favoriete foto. Het materiaal is licht en dun. De foto op aluminium heeft een industriële uitstraling. Hij heeft een vaste dikte van 3 cm. Er zijn formaten beschikbaar van 20 cm x 20 cm tot en met een foto op aluminium groot 180 x 120 cm. Op een foto op aluminium hema weet je zeker dat jouw foto een scherpe afdruk krijgt en de details goed zichtbaar zijn. Er bestaat keuze uit twee aluminiumsoorten: wit en geborsteld. Ook bij onze foto op aluminium aanbieding valt er genoeg te personaliseren.

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Een foto op plexiglas van FotoOpGlas is een wanddecoratie met een gladde en glanzende uitstraling. Jouw foto komt hier goed tot zijn recht. Er wordt een diepte-effect gecreëerd. Ook is het te zien als het licht in de foto valt. De zijkanten van het product zijn helder. Al met al zorgen deze factoren ervoor dat een foto op glas een luxe uitstraling heeft. Dit materiaal is 3 mm, 5 mm of 10 mm dik. Onze standaard dikte is een dikte van 5 mm. Sommige grotere formaten kunnen geen dikte van 3 mm hebben, houd daar rekening mee. Er zijn formaten beschikbaar in de tool tot aan 180 cm x 120 cm. Je hebt nog een aantal mogelijkheden om het product verder te personaliseren. Je kunt een foto op plexiglas voor buitengebruik bestellen bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om de foto op glas een transparante achterkant te geven.

De verschillen tussen foto op aluminium en plexiglas

Wat is nou mooier? Dibond of plexiglas? Foto op dibond met plexiglas? dibond met plexiglas? Zoals je kunt lezen is een foto op plexiglas over het algemeen groter en dikker dan een foto op aluminium. Ook heeft een foto op glas een gladde en glanzende uitstraling, terwijl een foto op aluminium een strakke en heldere uitstraling heeft. Op FotoOpGlas.nl zijn beide producten voor een lage prijs te bestellen. Ook al zitten er tussen een foto op plexiglas of aluminium wat verschillen, je weet zeker dat jouw foto op plexiglas of aluminium altijd goed tot zijn recht komt en je jezelf of iemand verrast met een muurdecoratie van FotoOpGlas.nl.

We hopen dat we je hebben kunnen helpen met je keuze tussen een foto plexiglas of aluminium. Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan meteen bij FotoOpGlas.nl en laat ons een foto afdrukken plexiglas aluminium.

Dankzij onze jarenlange ervaring hoef jij geen zorgen te baren over de kwaliteit van jouw bestelde product. Wij zijn ook als beste getest door Zoom.nl DigifotoPro en de Consumentenbond. Bestel hem dus snel en jij hebt hem binnen een mum van tijd in huis!