• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas of aluminium 

Profiteer nu van ZOMERKORTING al onze glas formaten:

60% korting op alle foto op glas formaten - De korting is al geactiveerd!
De getoonde prijzen zijn inclusief korting. Wij hebben de korting al voor jou geactiveerd!

Bestel nu met 60% KORTING

Foto op plexiglas of aluminium maken

Plexiglas of aluminium

Wil je weten of je een foto op aluminium of plexiglas moet bestellen? Wij van FotoOpGlas weten dat als de beste, en willen je helpen bij het maken van een keuze. Op deze pagina leggen wij jou het verschil tussen foto op plexiglas of  aluminium uit. Beide producten lijken namelijk op elkaar, maar er zijn nog wel een aantal verschillen. Jij kunt zelf kiezen of je jouw favoriete foto op aluminium of plexiglas laat afdrukken. Beide producten hebben overigens een hoge kwaliteit en zijn te bestellen voor een lage prijs. Lees snel verder en maak je keuze op het gebied van wanddecoratie.

Foto op plexiglas

Een foto op plexiglas van FotoOpGlas is een wanddecoratie met een gladde en glanzende uitstraling. Jouw foto komt hierop goed tot zijn recht. Er wordt een diepte-effect gecreëerd. Ook is het te zien als het licht in de foto valt. De zijkanten van het product zijn helder. Al met al zorgen deze factoren ervoor dat een foto op glas een luxe uitstraling heeft. Dit materiaal is 3 mm, 5 mm of 10 mm dik. Onze standaard dikte is een dikte van 5 mm. Sommige grotere formaten kunnen geen dikte van 3 mm hebben, houd daar rekening mee. Er zijn formaten beschikbaar in de tool tot aan 180 cm x 120 cm. Je hebt nog een aantal mogelijkheden om het product verder te personaliseren. Je kunt een foto op plexiglas voor buitengebruik bestellen bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om de foto op glas een transparante achterkant te geven.

Foto op aluminium

Een foto op aluminium is een aluminium sandwichpaneel dat bestaat uit 3 verschillende lagen, ook wel een foto op dibond genoemd. De toplaag is strak afgewerkt, met een scherpe afdruk van jouw favoriete foto. Het materiaal is licht en dun. De foto op aluminium heeft een industriële uitstraling. Een aluminium foto heeft een vaste dikte van 3 cm. Er zijn formaten beschikbaar van 20 cm x 20 cm tot en met 180 x 120 cm. Op een foto op aluminium weet je zeker dat jouw foto een scherpe afdruk krijgt en de details goed zichtbaar zijn. Je kunt kiezen uit twee aluminiumsoorten: wit en geborsteld. Ook bij een foto op aluminium valt er genoeg te personaliseren.

Foto op aluminium of plexiglas bestellen

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 3mm
Foto op glas 3mm

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 5mm
Foto op glas 5mm

Vanaf € 16,95

Direct bestellen

Foto op glas 10mm
Foto op glas 10mm

Vanaf € 29,95

Direct bestellen

.

De verschillen tussen foto op aluminium en plexiglas

Zoals je kunt lezen is een foto op plexiglas over het algemeen groter en dikker dan een foto op aluminium. Ook heeft een foto op glas een gladde en glanzende uitstraling, terwijl een foto op aluminium een strakke en heldere uitstraling heeft. Op FotoOpGlas.nl zijn beide producten voor een lage prijs te bestellen. Ook al zitten er tussen een foto op plexiglas of aluminium wat verschillen, je weet zeker dat jouw foto op plexiglas of aluminium altijd goed tot zijn recht komt en je jezelf of iemand verrast met een muurdecoratie van FotoOpGlas.nl.

We hopen dat we je hebben kunnen helpen met je keuze tussen een foto aluminium of plexiglas. Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan meteen bij FotoOpGlas.nl en laat ons een foto afdrukken aluminium of plexiglas!

Direct bestellen