• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Plexiglas ophangsysteem

ophangysteem foto op glas

 

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze glas formaten:

Gebruik kortingscode GLAS60 en ontvang direct 60% KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 60% KORTING

Ophangsysteem plexiglas

Plexiglas ophangen met een ophangsysteem? Je foto op plexiglas krijgt het mooiste resultaat als je deze ophangt met een plexiglas ophangsysteem, een zogeheten ophangsysteem glasplaat. Je kunt kiezen uit twee soorten ophangsysteem:

  • Afstandhouders plexiglas (onze favoriet!): Bij de afstandhouders plexiglas worden er 4 gaten van 8 mm dik, 2 cm vanaf de rand door je foto geboord. In deze gaten kun je de afstandhouders bevestigen. Je foto op plexiglas komt zo een stukje van de muur te hangen, wat zorgt voor meer diepte in je foto! Op de linker foto zie je de afstandhouders.
  • Ophangsysteem zijkant: Met dit systeem kan je een plexiglas ophangen zonder gaten in de plaat te boren. Het systeem bevestig je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Je foto op glas komt ook bij dit ophangsysteem een stukje van de muur te hangen. Deze kun je zien op de rechter foto.

Welk onzichtbaar ophangsysteem plexiglas het beste bij jou past, ligt dus volledig aan jouw voorkeuren. Wil je jouw plexiglas ophangen zonder gaten in de plaat? Ga dan voor het ophangsysteem plexiglas zijkant. Wil je meer diepte creëren? Dan kun je je foto op plexiglas ophangen met de afstandhouders.

Let op! De foto wordt op de achterkant van de plexiglas plaat geprint. Bij het plexiglas schilderij ophangen moet je er daarom op letten dat je geen beschadigingen maakt aan de achterzijde, door bijvoorbeeld de structuur van een muur. Het bevestigen van het glasplaat ophangsysteem aan de foto op glas is heel gemakkelijk. Je draait het ophangsysteem los, door dit met de klok mee te draaien.

Prijzen ophangsysteem plexiglas

Plexiglas ophangen geeft niet alleen een extra dimensie aan jouw foto op plexiglas, plexiglas ophangen is ook nog eens goed betaalbaar met onze onderstaande opties voor een ophangsysteem glasplaat:

  • Afstandhouders met gaten (geschikt voor binnen): € 8,95;
  • Ophangsysteem zijkant zonder gaten (geschikt voor binnen): € 8,95;
  • Afstandhouders RVS met gaten (geschikt voor buiten): € 12,95.

Direct Bestellen