• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je plexiglas met 60% korting

Ophangsysteem plexiglas

Bij een foto op plexiglas hoort natuurlijk een plexiglas ophangsysteem. Dit ophangsysteem is speciaal gemaakt voor het ophangen van het plexiglas. Plexiglas ophangen wordt ook meteen een stuk gemakkelijker met behulp van het plexiglas ophangsysteem. Niet alleen heb je de keuze uit verschillende soorten ophangsystemen, maar er zijn ook nog eens verschillende kleuren voor jouw ophangsysteem plexiglas. Een plexiglas schilderij ophangen was nog nooit zó gemakkelijk als met ons plexiglas ophangsysteem.

Plexiglas ophangsysteem uitgelegd

Een plexiglas ophangsysteem is speciaal gemaakt voor het ophangen van een foto op glas. Een foto op glas is gemaakt van sterk plexiglas en bedrukt met een scherpe print. Dit fotoproduct is dan ook uitermate populair. Een plexiglas kan namelijk zowel binnen als buiten opgehangen worden. Door het juiste ophangsysteem glasplaat te bestellen kun je zelf bepalen waar je jouw foto op plexiglas ophangt. Een plexiglas ophangen zonder boren, is helaas niet mogelijk. De glasplaat is namelijk vrij zwaar en moet daarom op een stevig oppervlak bevestigd worden. Een ophangsysteem plexiglas foto verzekerd je ervan dat de glasplaat goed en stevig aan de wand blijft hangen. Bij het uitzoeken van een plexiglas ophangsysteem kun je zelf bepalen of je een ophangsysteem wilt die geschikt is voor binnen of voor buiten.

Plexiglas ophangsysteem; niet RVS binnen

Een plexiglas ophangen kan binnen het beste met een het niet roestvrije staal (RVS) ophangsysteem voor glasplaat. Dit ophangsysteem is speciaal gemaakt om een foto op glas binnen op te hangen. Het is belangrijk dat je dit plexiglas ophangsysteem nooit buiten gebruikt, omdat het dan kan gaan roesten. Deze roest kan de foto dan weer vervuilen en jouw prachtige glasplaat minder mooi maken. Als je voor een niet RVS ophangsysteem kiest is het dus raadzaam om hem binnen op te hangen. Bij dit ophangsysteem worden er in elke vier hoeken een gaatje geboord. In deze gaten kun je dan gemakkelijk het ophangsysteem voor de plexiglas foto monteren.

Buiten een plexiglas ophangen

Een plexiglas buiten ophangen betekent dat je een ander soort ophangsysteem nodig hebt. Het glas ophangsysteem wat je nodig hebt om jouw glasplaat buiten op te hangen is het ophangsysteem RVS buiten. RVS staat voor roestvrij staal. Met een RVS ophangsysteem ben je er zeker van dat jouw foto op glas door weer en wind blijft hangen. Een plexiglas ophangen zonder boren is helaas onmogelijk en ook bij dit ophangsysteem zul je gebruik moeten maken van een boor. Je hebt zelf de keuze of je het glas ophangsysteem aan de schutting of de muur wilt bevestigen. Aanvankelijk van hoe sterk je schutting is, wordt aangeraden om het plexiglas te bevestigen aan de muur. Een foto op glas ophangen is erg gemakkelijk met het RVS ophangsysteem voor plexiglas. De gaten in het plexiglas zijn voorgeboord, waardoor je alleen nog maar de glasplaat aan de muur of schutting hoeft te bevestigen. Een foto op glas buiten ophangen is het beste om te doen onder een afdakje. De beschutting van het afdakje zorgt ervoor dat je het beste resultaat krijgt voor jouw foto op glas.

Tips voor het plexiglas schilderij ophangen

Een plexiglas schilderij ophangen is niet lastig, maar wij willen het nog makkelijker maken door een paar praktische tips met je te delen. De eerste tip is om de beschermfolie, die over het foto glas zit, er pas af te halen als de foto op glas stevig op zijn plek hangt. Door dit als laatst te doen, voorkom je beschadigingen aan de glasplaat. Daarnaast zijn de houdertjes voorzien van een anti diefstal beveiliging. Wil je de houders losdraaien, dan moet je tegen de klok in draaien. Als laatste tip voor het foto op glas ophangen is om dit samen te doen. Bij een kleine foto op glas zal dit niet aan de orde zijn, maar een grote foto op glas is lastig alleen op te hangen. Een foto op glas ophangen met z'n tweeën voorkomt irritatie en mogelijke beschadigingen.

Wandklemmen glas bestellen

Mocht je geen geen gaten in je foto op plexiglas willen, dan kun je kiezen voor de wandklemmen glas. Dit ophangsysteem bestaat uit houders voor aan de zijkant. De foto op plexiglas komt als het ware op deze houders te liggen, welke de foto ondersteunen. Door dit ophangsysteem blijft jouw plexiglas foto helemaal in tact en kun je er optimaal van genieten. De wandklemmen voor het plexiglas zijn helaas niet bestand tegen de weerselementen en kan alleen binnen gebruikt worden.

Een plexiglas ophangsysteem bestel je snel en gemakkelijk via FotoOpGlas.nl!

ophangysteem foto op glas