• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Plexiglas foto ophangen

ophangysteem foto op glas

 

Ophangsysteem plexiglas

Je foto op plexiglas krijgt het mooiste resultaat als je deze ophangt met een plexiglas ophangsysteem. Je kunt kiezen uit twee soorten ophangsystemen:

  • Afstandhouders plexiglas (onze favoriet!): Bij de afstandhouders plexiglas worden er 4 gaten van 8 mm dik, 2 cm vanaf de rand door je foto geboord. In deze gaten kun je de afstandhouders bevestigen. Je foto op plexiglas komt zo een stukje van de muur te hangen, wat zorgt voor meer diepte in je foto! Op de linker foto zie je de afstandhouders.
  • Ophangsysteem zijkant: Met dit systeem kan je een plexiglas foto ophangen zonder boren. Het systeem bevestig je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Je foto op glas komt ook bij dit ophangsysteem een stukje van de muur te hangen. Deze kun je zien op de rechter foto.

Welk onzichtbaar ophangsysteem plexiglas het beste bij jou past, ligt dus volledig aan jouw voorkeuren. Wil je jouw plexiglas ophangen zonder boren? Ga dan voor het ophangsysteem zijkant. Wil je meer diepte creëren? Dan kun je je foto op plexiglas ophangen met de afstandhouders.

Let op! De foto wordt op de achterkant van de plexiglas plaat geprint. Bij het plexiglas schilderij ophangen moet je er daarom op letten dat je geen beschadigingen maakt aan de achterzijde, door bijvoorbeeld de structuur van een muur. Het bevestigen van het ophangsysteem aan de foto op glas is heel gemakkelijk. Je draait het ophangsysteem los, door dit met de klok mee te draaien.

Prijzen ophangsysteem plexiglas

  • Afstandhouders met gaten (geschikt voor binnen): € 8,95;
  • Ophangsysteem zijkant zonder gaten (geschikt voor binnen): € 8,95;
  • Afstandhouders RVS met gaten (geschikt voor buiten): € 12,95.

Direct Bestellen