• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je buiten glas met 60% korting

Foto voor buiten

Een foto voor buiten is er in vele soorten en formaten te verkrijgen. Een foto buiten hangen kan dan ook op verschillende materiaalsoorten. Op deze pagina zullen we de plexiglas foto voor buiten toelichten. De plexiglas foto staat namelijk bekend om de mooie lichtinval, die de foto op glas een echte boost geeft. Een plexiglas voor buiten is bovendien een product dat lang zijn kleur en kwaliteit blijft behouden.

Foto buiten ophangen

In de koude maanden is het leuk om een foto binnenshuis te hebben hangen, maar zodra de warmere dagen eraan komen is een foto buiten hangen ook een goed idee. Met een foto buiten kun je van jouw favoriete foto genieten, terwijl je lekker in de buitenlucht vertoeft. Een plexiglas voor buiten is hier zelf speciaal voor gemaakt. Dit plexiglas is stevig en kan erg scherp bedrukt worden met jouw favoriete foto. Deze buiten foto kan dan ook helemaal naar eigen smaak en inzicht ontwerpt worden. In de besteltool kun je de puntjes op de i leggen door extra opties aan de foto op plexiglas voor buiten toe te voegen. Deze extra opties bestaan bijvoorbeeld uit de verschillende ophangsystemen, maar ook het toevoegen van een filter behoort tot de mogelijkheden. Bij het bestellen van een ophangsysteem voor een buiten foto moet je het RVS ophangsysteem aanvinken. Deze is gemaakt van roestvrij staal en blijft daarmee mooi egaal.

Plexiglas voor buiten

Een plexiglas voor buiten wordt voorzien van een speciale behandeling, waarvoor een meerprijs gerekend wordt. Dit zorgt ervoor dat de plexiglas foto voor buiten bestand is tegen de weerselementen. Voor het meest optimale resultaat wordt aangeraden om de foto op plexiglas voor buiten onder een afdakje te hangen. Een foto op glas voor buiten is van hoge kwaliteit en gaat daarom lang mee. In combinatie met onze speciale printtechniek, welke voor een perfecte en scherpe afdruk zorgt, haal je met een plexiglas voor buiten een hoogwaardig product in huis. Een foto voor buiten afdrukken wordt volledig afgestemd op jouw wensen en is daarom altijd naar jouw smaak. Wil je een bepaald filter over je foto hebben, dan kun je dit aangeven in de besteltool. De verschillende filters die wij aanbieden zijn het zwart-wit en het sepia filter. Hierdoor geef je de foto op plexiglas voor buiten een geheel andere uitstraling.

Foto afdrukken voor buiten

Een foto afdrukken voor buiten is de ideale manier om het gehele jaar door te genieten van jouw foto voor buiten. Door het natuurlijke licht dat op de buiten foto schijnt, komt de foto nog beter naar voren. De foto buiten ophangen zorgt ervoor dat de foto goed en duidelijk naar voren komt. Het ophangen van de plexiglas foto kan snel en gemakkelijk met behulp van onze ophangsystemen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de buiten foto. Bij het bestellen van een foto voor buiten kun je in de besteltool het juiste ophangsysteem aanvinken. Een tip bij het ophangen van de glasplaat is om de beschermende folie pas te verwijderen als de foto op plexiglas op de gewenste plek hangt. Deze folie kan gemakkelijk van de plexiglas foto worden gehaald en dient als bescherming tegen krassen. Tijdens het ophangen kunnen de houders van het plexiglas voor buiten over de foto schuren. De beschermfolie zorgt er dan voor dat deze frictie de foto niet beschadigd.

Plexiglas voor buiten bestellen

Het bestellen van een plexiglas voor buiten is snel en makkelijk te doen met behulp van onze besteltool. In deze besteltool kun je aangeven welk formaat foto voor buiten je hebben wilt en op wat voor dikte deze gedrukt moet worden. Daarna kun je bij de extra opties de foto afdruk voor buiten verder personaliseren. Hierbij kun je denken aan een filter of een passend ophangsysteem. LET OP! Bij de extra opties moet je de optie “Buiten gebruik”, aanvinken. Met deze optie zorgen wij ervoor dat jouw foto op glas klaar is om buiten te hangen. Voor deze optie wordt een meerprijs gerekend, maar je bent dan wel meteen zeker van dat jouw foto op glas buiten kan hangen. Mocht je nog vragen hebben over de foto voor buiten, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Bestel vandaag nog een eigen foto voor buiten bij FotoOpGlas.nl!