• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Glas met tekst

Profiteer nu van ZOMERKORTING al onze glas formaten:

60% korting op alle foto op glas formaten - De korting is al geactiveerd!
De getoonde prijzen zijn inclusief korting. Wij hebben de korting al voor jou geactiveerd!

Bestel nu met 60% KORTING

Tekst op glas

Naast een gewone foto op glas, is het bij FotoOpGlas.nl ook mogelijk om je eigen tekst op glas af te laten drukken. Hierbij kun je ook denken aan bijvoorbeeld een mooie tekening of logo! Je kunt uiteraard ook zelf tekst op glas zetten, maar bij ons ben je verzekerd van een professionele hoogwaardige afdruk!

Glas met tekst

Een tekst op glas maken kan bijvoorbeeld gedaan worden voor een mooi gedicht of wanneer je een mooie tekst, die jou dierbaar is, op een mooie manier aan de muur wilt hangen. Een glas met tekst past goed in de woonkamer, maar zal ook zeker niet misstaan in de slaapkamer. Of je nu een grote of een kleine glasplaat met tekst wilt hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een gedicht op glas kan zowel heel groot, als heel klein worden afgedrukt. Met een gedicht kan jij je glas met tekst een persoonlijke draai geven. Zo geef jij met een glas met tekst een plekje een mooie betekenis.

Zelf tekst op glas zetten

Je hebt het vast wel eens gezien, misschien zelfs wel bij jou zelf in de straat: een naambordje gemaakt van plexiglas. Je kunt zelf een ontwerpje (laten) maken van jouw naam, die van je eventuele partner en je kinderen, eventueel met op de achtergrond een mooie foto of een andere afbeelding. Daarnaast kun jij zelf tekst op glas zetten bij ons, door zelf tekst op glas zetten kun jij jouw levensmotto, mooiste spreuk of andere quote laten bedrukken. Zelf tekst op glas zetten zorgt ervoor dat jij altijd datgeen op jouw foto op glas hebt wat jij beoogd. Wil je nou zorgen dat jouw foto op glas nog meer naar voren komt? Kies dan voor de afstandhouders die tegen de verschillende weersinvloeden kunnen en jouw naambordje gaat jaren mee. Een tekst op glas maken kan zeer gemakkelijk met behulp van onze besteltool, tekst op glas maken is zo gepiept. Een tekst op glasplaat is helemaal hip, wacht daarom niet langer en bestel gauw jouw eigen foto op glas!

Logo op glas

Heb je een bedrijf, dan is het afdrukken van jouw logo op glas een mooie manier om promotie voor je bedrijf te maken. Onder het logo kun je dan nog het plexiglas met tekst laten bedrukken. Jij kunt het logo zowel buiten als binnen gebruiken. Let wel goed op bij de keuze voor de afstandhouders: niet alles kan buiten gebruikt worden.

Wacht dus niet langer, en laat nu jouw favoriete tekst printen op plexiglas bij FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen

Logo op glas