• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Tekst op glas of plexiglas

Tekst op glasFotoOpGlas.nl gaat, zoals de naam al zegt, hoofdzakelijk over het printen van foto’s op glas (of plexiglas). Het is echter ook heel mooi om een tekst op glas af te drukken of bijvoorbeeld een tekening of een logo!

Gedicht of mooie tekst

Een tekst op glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een mooi gedicht of wanneer je een mooie tekst, die jou dierbaar is, op een mooie manier aan de muur wilt hangen. Of je nu een grote of een kleine glasplaat wilt hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Naambordje op plexiglas

Je hebt het vast wel eens gezien, misschien zelfs wel bij jou zelf in de straat: een naambordje gemaakt van plexiglas. Je kunt zelf een ontwerpje (laten) maken van jouw naam, die van je eventuele partner en je kinderen, eventueel met op de achtergrond een mooie foto of een andere afbeelding. Kies voor de afstandhouders die tegen de verschillende weersinvloeden kunnen en jouw naambordje gaat jaren mee.

Logo op glas

Heb je een bedrijf, dan is het afdrukken van jouw logo op glas een mooie manier om promotie voor je bedrijf te maken. Jij kunt het logo zowel buiten als binnen gebruiken. Let wel goed op bij de keuze voor de afstandhouders, niet alles kan buiten gebruikt worden.

Direct Bestellen

Logo op glas