• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Tekst op glas of plexiglas

Tekst op glasFotoOpGlas.nl gaat, zoals de naam al zegt, hoofdzakelijk over het printen van foto’s op glas (of plexiglas). Het is echter ook heel mooi om een tekst op glas af te drukken of bijvoorbeeld een tekening of een logo!

Gedicht of mooie tekst

Een tekst op glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een mooi gedicht of wanneer u een mooie tekst, die u dierbaar is op een mooie manier aan de muur wilt hangen. Of u nu een grote of een kleine glasplaat wilt hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Naambordje op plexiglas

U heeft het vast wel eens gezien, misschien zelfs wel bij u zelf in de straat, een naambordje gemaakt van plexiglas. U kunt zelf een ontwerpje (laten) maken van uw naam, die van uw eventuele partner en uw kinderen, eventueel met een op de achtergrond een mooie foto of een andere afbeelding. Kies voor de afstandhouders die tegen de verschillende weersinvloeden kunnen en uw naambordje gaat jaren mee.

Logo op glas

Heeft u een bedrijf, dan is het afdrukken van uw logo op glas een mooie manier om promotie voor uw bedrijf te maken. U kunt het logo zowel buiten als binnen gebruiken. Let wel goed op bij de keuze voor de afstandhouders, niet alles kan buiten gebruikt worden.

Direct Bestellen

Logo op glas