• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Tekst op glas

Tekst op glas Naast een gewone foto op glas, is het bij FotoOpGlas.nl ook mogelijk om je eigen tekst op glas af te laten drukken. Hierbij kun je ook denken aan bijvoorbeeld een mooie tekening of logo! Je kunt uiteraard ook zelf tekst op glas zetten, maar bij ons ben je verzekerd van een professionele hoogwaardige afdruk!

Gedicht of mooie tekst op plexiglas

Een tekst op glas maken kan bijvoorbeeld gedaan worden voor een mooi gedicht of wanneer je een mooie tekst, die jou dierbaar is, op een mooie manier aan de muur wilt hangen. Of je nu een grote of een kleine glasplaat met tekst wilt hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een gedicht op glas kan zowel heel groot, als heel klein worden afgedrukt.

Naambordje op plexiglas

Je hebt het vast wel eens gezien, misschien zelfs wel bij jou zelf in de straat: een naambordje gemaakt van plexiglas. Je kunt zelf een ontwerpje (laten) maken van jouw naam, die van je eventuele partner en je kinderen, eventueel met op de achtergrond een mooie foto of een andere afbeelding. Kies voor de afstandhouders die tegen de verschillende weersinvloeden kunnen en jouw naambordje gaat jaren mee.

Logo op glas

Heb je een bedrijf, dan is het afdrukken van jouw logo op glas een mooie manier om promotie voor je bedrijf te maken. Onder het logo kun je dan nog het plexiglas met tekst laten bedrukken. Jij kunt het logo zowel buiten als binnen gebruiken. Let wel goed op bij de keuze voor de afstandhouders, niet alles kan buiten gebruikt worden.

Wacht dus niet langer, en laat nu jouw favoriete tekst printen op plexiglas bij FotoOpGlas.nl!

Direct Bestellen

Logo op glas