• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je plexiglas met 60% korting

Tekst op glas

Naast dat je bij FotoOpGlas jouw foto’s om kunt toveren tot prachtige foto’s op glas is het nu ook mogelijk om een tekst op glas te bestellen. Denk hierbij aan een mooie tekening, een logo, een inspirerende quote of aan je persoonlijke huisnaambord. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij ons realiseren. Zoals je van ons gewend bent heb je een ruime keus qua formaat en dikte. Daarnaast hebben we zoals altijd nog een aantal extra opties om alles helemaal naar wens te maken. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig en snel jouw plexiglas met tekst op FotoOpGlas.nl!

Je persoonlijke foto in glas met tekst

Hoe gaaf is het om een leuke tekst toe te voegen aan jouw allermooiste foto’s. Zo kun je bijvoorbeeld de namen van je gezinsleden toevoegen aan je gezinsfoto. Ook kun je ervoor kiezen om een onderschrift toe te voegen, denk hierbij aan een plaats, een jaartal of een volledige datum. Mocht je het willen dan is het zelfs mogelijk om een verhaaltje toe te voegen aan je foto’s. Het mooie aan een foto op glas met tekst is dat deze werkelijk binnen elk interieur past. Omdat wij een behoorlijk uiteenlopend assortiment qua formaten hebben zit er echt voor ieder wat wils tussen. Heb je heel erg weinig ruimte dan kun je kiezen voor het 20x20cm formaat. Wil je nu juist een heel erg grote tekst op plexiglas dan kun je zelfs kiezen voor formaat van 180x120 cm. Tussen deze twee uitersten liggen nog behoorlijk wat formaten en mocht je dat graag willen dan is het zelfs mogelijk om een eigen formaat te kiezen.

Tekst op glas

Cadeautip: plexiglas met tekst

Hoe leuk is het om iemand anders een plexiglas met tekst voor zijn of haar verjaardag te geven? Je kunt hierbij denken aan een inspirerende quote, een grappig of interessant gedicht, maar misschien is het nog leuker om een komische uitspraak van de jarige af te laten drukken als tekst op glas. Bovendien is het ook mogelijk om een eigen gedicht laten afdrukken. Zo kun je de jarige, of iemand anders, in het zonnetje zetten middels een gedicht op plexiglas. Een gedicht afdrukken op papier is niet meer van deze tijd, laat je gedicht afdrukken op plexiglas! Een tekst op glas maken lijkt moeilijk, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Ook is het mogelijk om een naam op glas zetten. Zo kun je dus zelf je eigen huisnaambord ontwerpen en ervoor zorgen dat deze helemaal naar wens is. Neem snel een kijkje op onze bestelpagina om zelf een glasplaat met tekst te ontwerpen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een jarige, een jubilaris of om zomaar iemand wat te geven dan is een tekst op glas de ideale manier hiervoor. De ontvanger zal ongetwijfeld blij zijn met het cadeau en zal versteld zijn van jouw originaliteit.

Tekst in glas bestellen

Het bestellen van een tekst in glas is zoals je dat van FotoOpGlas gewend bent binnen een paar minuten gedaan. Het begint met het zoeken van een geschikte foto of achtergrond. Wanneer je deze eenmaal hebt gevonden dan upload je deze foto in onze uitermate slimme besteltool en krijg je direct een voorbeeld te zien. In deze besteltool zie je linksboven het kopje tekst staan. Hier kun je tekstvakken toevoegen en deze tekst ook bewerken. Denk hierbij aan het lettertype, lettergrootte en de achtergrond van het tekstvak. Wanneer je foto en tekst op glas helemaal naar wens is gepersonaliseerd dan kun je verder gaan naar de extra opties. Hier maak je een keuze uit vier verschillende ophangsystemen. Het is uiteraard ook mogelijk om een glas met foto en tekst te bestellen zonder ophangsysteem. De volgende extra optie is de professionele fotocontrole. Dit houdt in dat een van onze experts jouw product op kwaliteit gaat controleren. Mocht deze niet aan onze kwaliteitseisen voldoen dan nemen we contact met je op om ervoor te zorgen dat je toch een product van topkwaliteit in huis haalt. De andere extra opties zijn een kleureffect toepassen en de optie om een tekst op plexiglas drukken die geschikt is voor buiten. Tot slot ga je jouw product controleren en plaats je deze in de winkelwagen. Als je jouw bestelling geplaatst hebt dan gaan wij jouw glas met tekst maken en ervoor zorgen dat jij jouw product zo snel mogelijk in huis hebt.

Wacht niet langer en laat vandaag nog plexiglas bedrukken met tekst bij FotoOpGlas!