• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Panorama foto afdrukken

Grote foto op glas afdrukken

Met een panoramafoto op plexiglas aan de muur kun je zeker weten een heleboel complimentjes verwachten. Een panorama foto op zichzelf is al een echte blikvanger, maar door je panorama foto af te laten drukken op een glasplaat ben je helemaal verzekerd van een eyecatcher aan de wand. Laat nu dus snel je favoriete panorama foto afdrukken op één van onze verschillende formaten glas!

Wat is een panorama op plexiglas?

Voordat we kunnen uitleggen wat een panoramafoto op plexiglas is, zullen we eerst even toelichten wat een panoramische foto is. Panoramafotografie is het maken van foto’s die veel in de breedte laten zien of die een volledig beeld in de rondte (360°) laten zien. Een panoramafoto is dan ook een foto waarbij de breedte vaak veel groter is dan de hoogte. Een panoramafoto wordt dan ook wel een langgerekte foto of een xxlfoto genoemd. Veel camera’s en telefoons hebben tegenwoordig een panorama-functie. Deze functie is zeer geschikt voor het maken van mooie natuur- en landschapsfoto’s. Doordat de functie op de meeste telefoons zit, wordt de functie ook regelmatig gebruikt en zijn er dus veel soorten panorama foto op plexiglas. Het is natuurlijk ontzettend zonde wanneer al deze foto’s op de telefoon blijven staan en dus bieden wij nu de mogelijkheid aan om je panoramafoto af te drukken op plexiglas. 

Populairste houten panorama formaten

Panorama op glas 100x40

Direct bestellen 100x40 cm € 87,95

Panorama op glas 120x60

Direct bestellen 120x60 cm € 122,95

Panorama op glas 160x90

Direct bestellen 160x90 cm € 247,95

Panorama foto afdrukken

Een panorama foto afdrukken kan in principe op al onze formaten, maar wij vinden het zelf het mooiste wanneer de panorama foto op plexiglas wordt afgedrukt op een groot formaat. Het panorama foto afdrukken op een groot formaat haalt namelijk het effect het beste naar voren. Staat het formaat, dat jij graag wilt bestellen, er niet tussen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. De prijs van je bestelde panorama foto op glas is afhankelijk van het gekozen formaat. Er zitten geen extra kosten aan verbonden. Na het uploaden van je foto in de besteltool zullen wij altijd een handmatige kwaliteitscontrole over je foto uitvoeren, zodat we zeker weten dat we een product van hoge kwaliteit afleveren. Voor het ophangen kun je trouwens gewoon het standaard ophangsysteem kiezen.

Levering panorama foto op plexiglas

Wanneer je foto op glas niet groter is dan 100 x 100 centimeter of 80 x 120 centimeter, wordt je panorama op plexiglas bezorgd door de firma DHL. DHL garandeert dat de glasprinten 99% van de gevallen de volgende werkdag geleverd wordt. Als je een panoramafoto op plexiglas hebt besteld met een formaat vanaf 100x100 cm of 80x120 cm, bezorgen wij deze met een eigen koerier. De levertijd is dan 5 tot 10 werkdagen. We streven uiteraard altijd naar de snelst mogelijke leverdatum.

Bestel snel je panoramafoto op plexiglas!

Direct Bestellen