• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd !
  • XXL-formaten mogelijk!
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm glas!
  • Optie voor buiten mogelijk!
Bestel nu je panorama glas met 60% korting

Panorama foto

Met een panoramafoto op plexiglas aan de muur kun je zeker weten een heleboel complimentjes verwachten. Een panorama foto op zichzelf is al een echte blikvanger, maar door je panorama foto af te laten drukken op een glasplaat ben je helemaal verzekerd van een eyecatcher aan jouw wand! Laat nu dus snel je favoriete panorama foto afdrukken op één van onze verschillende formaten glas! Lees gauw verder voor verdere informatie.

Wat is een panorama op plexiglas?

Voordat we kunnen uitleggen wat een panoramafoto op plexiglas is, zullen we eerst even toelichten wat een panoramische foto is. Panoramafotografie is het maken van foto’s waarbij je de gehele breedte meeneemt of een foto waar je volledig in de rondte (360°) gaat. Het woord ‘panorama’ houdt ook ‘een weids gezicht’ in. Een panoramafoto laat dus een weids beeld zien. Om geen verwarring te krijgen, wordt een foto volledig in de rondte ook wel een 360° foto genoemd en een panorama is dus het weids beeld. Een panoramafoto wordt ook wel een langgerekte foto of een XXL foto genoemd. Veel camera’s en telefoons hebben tegenwoordig een panoramafunctie. Deze functie is zeer geschikt voor het maken van mooie natuur- en landschapsfoto's. Doordat de functie op de meeste telefoons zit, wordt de functie ook regelmatig gebruikt en zijn er dus veel soorten panoramafoto op plexiglas. Het is natuurlijk ontzettend zonde wanneer al deze foto’s op je telefoon moeten blijven staan. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid aan om je panoramafoto af te drukken op plexiglas.

Foto op plexiglas

Jouw eigen panorama foto afdrukken

Wanneer jij geïnteresseerd bent in het panorama acrylglas is dit volkomen terecht. Je kunt namelijk jouw panorama foto printen op het mooiste materiaal dat er bestaat, glas! Een panoramafoto heeft vast iedereen wel eens gemaakt, misschien op vakantie toen je een mooi uitzicht had van de zee of toen je door de bergen wandelde in Frankrijk en op het hoogste punt stond. Ook steden zijn vaak van bovenaf gefotografeerd door middel van een panoramafoto wat een erg mooi effect geeft. Maar wat is het toch zonde om al deze indrukwekkende foto’s op je telefoon te laten staan. Daarom geeft FotoOpGlas.nl jou nu de kans om je panorama foto te printen op plexiglas, hoe leuk is dat! Hierdoor zorg jij voor een echte eyecatcher in jouw woning waardoor iedereen die jouw huis binnenkomt direct zijn of haar blik op werft. Verder komt het erg vaak voor dat je een inspirerend landschap of mooie stad laat afdrukken op bijvoorbeeld hout, maar het allermooist is om dan direct te kiezen voor een panoramafoto, breng de gehele foto in beeld en creëer het warme gevoel van die stad of landschap in jouw woning!

Jouw eigen panorama foto bestellen

Wanneer jij ervoor kiest om een panorama foto op plexiglas in huis te halen, kun je gebruik maken van onze handige besteltool. Allereerst upload je hierbij je gewenste foto die je op je acrylglas panorama wilt bedrukken, wanneer je dit hebt gedaan selecteer je het formaat die jij graag wilt toepassen om de panorama foto. De meest populaire formaten hiervoor zijn 100 x 400 centimeter, 120 x 60 centimeter en 160 x 90 centimeter. Als je niet tevreden bent met de formaten die hiertussen staan, is er altijd de mogelijkheid voor een ander formaat. Als je gewenste formaat er niet tussen staat kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij de opties voor je kunnen bekijken. Verder is er de keuze om een filter over de foto heen te doen, zo bieden wij een zwart-wit filter en een sepia filter aan. Hierbij zou je goed kunnen kijken naar de kleurcombinatie van de foto en de achtergrond ervan zoals je muur. Zo is het mogelijk om de allermooiste effecten te creëren waardoor je een echte eyecatcher aan je muur brengt. Natuurlijk is het ook mogelijk om je foto nature te houden, dit ligt volledig in jouw handen! Zodra je tevreden bent met je foto, krijg je een voorbeeld te zien van jouw product, hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan en zou je eigenlijk geen spijt kunnen krijgen. Om het woord ‘spijt’ helemaal te laten verdwijnen uit je woordenboek, kun je gebruik maken van de fotocontrole. Tegen een kleine vergoeding wordt er hierbij door één van onze experts gekeken naar de kwaliteit van je foto. Wanneer hij denkt dat de kwaliteit nog niet optimaal is, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitmuntend resultaat en zul je zoals vermeld absoluut geen spijt krijgen van je aanwinst! Tot slot rond je je bestelling af en zetten wij ons productieteam aan het werk. Waar wacht je dus nog op, bestel nu snel jouw panorama foto op plexiglas op FotoOpGlas.nl!