• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op glas
40% Korting
Al vanaf € 40,17
Fotocollage op glas
40% Korting
Al vanaf € 40,17
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, over 4 werkdagen in huis
  • Beoordeeld met een 9.3!
  • Tot wel 64 foto's op één collage!
  • Keuze uit verschillende designs
Bestel nu je collage op glas met 40% korting

Fotocollage op plexiglas

Fotocollage

Kun jij ook niet kiezen tussen al die mooie foto's? Met een fotocollage op plexiglas kun je meerdere foto's gemakkelijk bundelen. Welke herinnering je ook wilt afdrukken, met een fotocollage kun jij jouw eigen verhaal vertellen!

Een collage op plexiglas is gemakkelijk te bestellen. Jij stuurt jouw favoriete foto's naar ons en vervolgens maakt onze designer een ontwerp. Dit ontwerp wordt naar jou toegestuurd, zodat jij zelf kunt bekijken of deze goed is of dat er nog dingen moeten worden aangepast. Tot twee keer toe heb je de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in het fotocollage plexiglas. Je wordt dus actief betrokken bij het ontwerpproces van jouw fotocollage op plexiglas! Nadat jij de foto collage hebt goedgekeurd, beginnen wij met de productie van jouw plexiglas collage. Binnen 5 werkdagen wordt deze verzonden!

Heb je zelf al inspiratie opgedaan of ben je creatief? Dan kun je natuurlijk ook met je eigen foto's een fotocollage op plexiglas ontwerpen! Als je al je favoriete foto's hebt verzameld en tot een waar kunstwerk hebt gevormd, kun je de foto naar ons opsturen. Wij printen hem dan voor jou op plexiglas. Of je hem nou zelf ontwerpt of laat ontwerpen door ons, je krijgt altijd een originele foto collage op plexiglas!

Fotocollage pasgeboren baby op plexiglas

Hoogwaardige fotocollage glas

Onze designer probeert met zijn speciale collage-indelingen altijd het beste resultaat voor jou te krijgen. Smaken verschillen echter. Daarom zijn er twee correctierondes, waarin jij wijzigingen in de foto collage kunt aangeven. Dit doen we kosteloos! Je ontvangt dus altijd eerst een voorbeeld van ons, voordat we daadwerkelijk beginnen met produceren. Dit doen we pas als jij akkoord bent gegaan met het ontwerp! Wij printen jouw foto collage op glas van hoogwaardige kwaliteit. Door de glans wordt jouw afbeelding ook nog eens mooi en helder weergegeven. Bekijk ook eens onze klantreacties en voorbeelden of de reviewpagina, om te zien wat andere klanten van ons vinden!

Mogelijkheden plexiglas collage

Er zijn vele formaten mogelijk voor jouw plexiglas fotocollage. Ook kun je kiezen uit verschillende glasdiktes: 3, 5 en 10 mm. 3 mm is meer geschikt voor een klein formaat fotocollage, terwijl 5 en 10 mm beter passen bij de grotere formaten. Wil je liever een ander materiaal dan plexiglas? Dat kan! Zo kun je je collage ook op onder andere canvas en hout laten afdrukken. Bezoek onze andere websites eens en bekijk de mogelijkheden.

Je hebt ook de mogelijkheid om je foto een special effect te geven. Wij bieden namelijk verschillende fotobewerkingen aan! Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw collage plexiglas in zwart-wit of met een sepia-effect af te laten drukken. En door je foto collages zelf samen te stellen, kun je nog veel meer leuke bewerkingen toepassen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij het ontwerp geven we jou ook de vrijheid om zelf dingen aan te passen. Zo mag jij zelf bepalen of de foto's met of zonder witruimte moeten worden geplaatst. Ook kun je zelf kiezen hoe groot de marges tussen de afbeeldingen moeten zijn. Er zijn ook andere kleuren tussenruimte mogelijk.

Voor inspiratie kun je ook altijd nog op onze voorbeeldpagina kijken!

Fotocollage op plexiglas populaire formaten

Fotocollage op plexiglas 60x40

Direct bestellen   60x40 cm € 38,95 (+ €15)

Fotocollage op plexiglas 70x50

Direct bestellen   70x50 cm € 51,95 (+ €15)

Fotocollage op plexiglas 90x60

Direct bestellen   90x60 cm € 74,95 (+ €15)

Foto meisjes op glas

 

Hoe bestel ik een foto collage plexiglas?

Het bestellen van een fotocollage op glas gaat in vier gemakkelijke stappen:

1. Kies het formaat waarop je jouw fotocollage af wilt laten drukken.
2. Upload eerst één foto. Klik daarna op “volgende”.
3. Selecteer onder het kopje “fotobewerkingen” het woord “collage” en controleer je bestelling.
4. Rond nu je bestelling af.

Wanneer je bestelling binnengekomen is, wordt door onze vormgever contact met je opgenomen. Zo kunnen de foto’s voor de collage verzameld worden. Vervolgens wordt door de vormgever een collage ontworpen. Voordat deze af wordt gedrukt, ontvang je eerst een voorbeeld. Je kunt tot twee keer toe aangeven wat je wilt wijzigen aan de collage. Dit kan met betrekking tot de indeling en de marges. Zo wordt de collage volledig naar jouw wens gemaakt. Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw collage pas afgedrukt op glas. Het glas zorgt voor een unieke uitstraling. Een mooie glanzende finish, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

LET OP: de levertijd van een collage gaat in nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp dat wij hebben gemaakt.

Bestel vandaag nog een fotocollage op glas bij FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen