• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op glas
30% Korting
Al vanaf € 125,96
Fotocollage op glas
30% Korting
Al vanaf € 125,96
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, over 4 werkdagen in huis
  • Beoordeeld met een 9.3!
  • Tot wel 64 foto's op één collage!
  • Keuze uit verschillende designs
Bestel nu je collage op glas met 30% korting

Fotocollage op plexiglas

Ben jij no zo’n persoon die honderden prachtige foto’s heeft maar niet de middelen om deze allemaal aan te schaffen? Dan is een fotocollage op plexiglas de ideale manier om deze foto’s een plekje te geven in jouw huis. Waar je vroeger veel collages zag met loshangende foto’s aan een prikbord of tientallen fotolijstjes naast elkaar zag staan is dit nu verleden tijd. Met deze uitermate handige fotocollage op glas heb je geen last meer van die loshangende foto’s en een collage op plexiglas neemt veel minder ruimte in beslag dan als die losstaande fotolijsten. Zoek snel al die prachtige foto’s en maak hier een fotocollage glas van via onze handige ontwerptool. Je kunt hier allerlei keuzes maken qua ontwerp van jouw collage plexiglas. Bestel vandaag nog eenvoudig en snel via FotoOpGlas.nl!

Personaliseer jouw fotocollage op glas

Je kunt wat de foto collage op glas betreft werkelijk alles helemaal naar wens maken. Zo kun je er voor kiezen om teksten toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld datums, jaartallen, namen etc. toevoegen aan jouw foto collage plexiglas. Dit is slechts één van de vele opties in de ontwerptool. Je kunt namelijk ook de indeling van je collage wijzigen en kiezen wat je zelf het liefst weet. Ook kun je kiezen om achtergronden toe te voegen of gebruik te maken van randen. Onder het kopje clip art kun je diverse zaken uitkiezen zoals een gelukwens voor een verjaardag of gewoon een leuk embleempje tussen de foto’s plaatsen. Onder het kopje stijl kun je de achtergrondstijl nog veranderen. Met al deze keuzemogelijkheden kan het even duren voordat jouw collage helemaal naar wens is, maar je bent er dan wel zeker van dat deze echt helemaal naar jouw smaak is. Het is uiteraard ook mogelijk om al die extra opties te negeren en alleen maar gebruik te maken van jouw fantastische foto’s.

Fotocollage pasgeboren baby op plexiglas

Collage op plexiglas als cadeau

Wanneer je nog op zoek bent naar een leuk cadeau om iemand te geven dat is een foto collage op plexiglas ook uitermate geschikt. Hoe leuk is het om de jarige te verassen met een aantal gezamenlijke foto’s. Bij de optie clip art kun je dan bijvoorbeeld kiezen om een embleem als happy birthday toe te voegen aan jouw collage. Een collage is niet alleen geschikt als cadeau voor een jarige, maar ook voor een echtpaar dat een bepaald aantal jaar getrouwd is. Je kunt een foto collage glas ook perfect gebruiken voor een collega die al 10 jaar bij jullie aan het werk is. Zoek snel de leukste kiekjes op en ontwerp de perfecte collage. Wat je voor idee je ook hebt, met onze collages zijn bijna alle ideeën realiseerbaar.

Bestel nu jouw fotocollage plexiglas

Wil je graag een fotocollage op plexiglas hebben of aan iemand cadeau geven? Dan wordt het tijd dat je een collage gaat ontwerpen om deze vervolgens te bestellen. Wanneer je een collage wilt gaan maken is het zaak dat je eerst alle foto’s bij elkaar zoekt. Deze kun je dan gemakkelijk in de ontwerptool slepen zodat je direct een voorbeeld van jouw collage krijgt. Als je de foto’s op de juiste plek hebt geplaatst dan kun je ervoor kiezen om de collage nog verder te bewerken of om verder te gaan naar de extra opties. De extra opties zijn een ophangsysteem bij je fotocollage op glas en de professionele fotocontrole. Wij van FotoOpGlas bieden jou een drietal verschillende ophangsystemen aan. Bij elke optie staat er een voorbeeld hoe dit ophangsysteem er uit zal komen te zien. Je kunt er ook voor kiezen om een fotocollage op plexiglas te bestellen zonder ophangsysteem. De professionele fotocontrole houdt in dat één van onze professionals jouw foto’s gaat beoordelen op kwaliteit. Mocht er iets niet aan onze kwaliteitseisen voldoen dan krijg je hier bericht over en denken zij met je mee over opties om de kwaliteit te verbeteren. Tot slot plaats je jouw collage in de winkelmand en kun je jouw bestelling afronden. Wanneer je dit alles gedaan hebt gaan wij voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw collage in huis hebt.

Mocht je nu nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Het team van de klantenservice staat namelijk altijd voor je klaar en kan in 99 van de 100 gevallen jouw vraag beantwoorden. Het is wel handig om vooraf de veelgestelde vragen door te lezen omdat heel veel onduidelijkheden hier duidelijk worden gemaakt.