• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, over 4 werkdagen in huis
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm plexiglas
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je acrylglas met 60% korting

Acrylglas foto

Stijlvol en modern, dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van een foto op acrylglas. FotoOpGlas.nl print jouw mooiste acrylglas foto, in tegenstelling tot andere leveranciers, direct op de achterkant van de acrylglas plaat. Het acrylglas waarop je foto op acryl wordt geprint, zorgt voor een heldere uitstraling van de foto op acrylglas. Daarnaast kan jij jouw foto op meerdere manieren personaliseren. Bestel jouw foto op acrylglas bij FotoOpGlas.nl!

Materiaal en formaten

Bij FotoOpGlas.nl werken wij met acrylglas, omdat het een aantal voordelen met zich meebrengt. Allereerst heeft het product een sierlijke uitstraling door haar lichtdoorlatend effect, waarbij het product zowel voor binnen als buiten geschikt is. Dit maakt het product multifunctioneel. Het product heeft daarnaast ook een indrukwekkend diepte-effect, waarbij acrylglas in verschillende diktes (3 mm, 5 mm of 10 mm) verkrijgbaar is. Wanneer je voor de dikte van 10 mm, is het diepte-effect meer zichtbaar dan bij een dikte van 3 mm. Onze klanten die acrylglas bestellen zijn verzekerd van de juiste kwaliteit, vanwege de haarfijne afwerking van het product zelf.

Zoals je misschien wel weet, zit er nooit witte inkt in een printer. Het wit uit een acrylglas foto wordt altijd uit de ondergrond gehaald. Omdat een foto op acrylglas transparant is, brengen wij altijd een witte laag aan op de achterkant van de glasplaat.

Je kunt jouw acrylglas foto al bestellen vanaf een formaat van 20 x 20 cm, maar je foto kan ook geprint worden op een formaat van 120 x 200 cm. Hierdoor zit het juiste formaat er altijd wel tussen. Daarnaast heb je bij ons ook de optie om een eigen formaat samen te stellen. Hierdoor voldoen we altijd aan de wensen en behoeften van onze klanten. Je foto op acrylglas, ook wel een foto op plexiglas genoemd, kan bovendien geleverd worden met een makkelijk ophangsysteem. Hierbij heb je ook nog de keuze uit verschillende ophangsystemen, namelijk uit vier verschillende soorten. Ga voor meer informatie naar de foto op plexiglas ophangsysteem pagina en bekijk de opties voor ophangsystemen voor een acrylglas foto. Hieronder vertellen wij aan jou hoe je een mooie foto op acrylglas kan bestellen.

Foto op acrylglas meisje

Het bestellen van een acrylglas

Het bestellen van een foto acrylglas is zo gedaan met een onze snelle en handige besteltool. Je kan beginnen met het uploaden van een foto. Hierna kan je diverse keuzes maken over de uitsnede, de dikte van het acrylglas en het formaat. Boven de foto kan je klikken op voorvertoning, zodat je een impressie krijgt van hoe het product eruit komt te zien.

Vervolgens kan je kiezen uit diverse ophangsystemen en filters. Qua filters kan je kiezen uit sepia en zwart-wit. Ook kan je hier aanvinken of je gebruik wil maken van professionele controle, waarbij een collega een dubbelcheck doet en de foto beoordeelt op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels.

De laatste stap is het controleren van de gegevens die je hebt aangevinkt. Deze gegevens zijn in een opsomming weergegeven en wanneer je hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is wachten op het prachtige eindproduct! Bij FotoOpGlas.nl hebben we jarenlang ervaring met het printen op foto’s, op meerdere producten. Daarnaast ben je met onze printers verzekerd van perfecte kwaliteit. We hopen dat wij jou via deze manier genoeg informatie hebben gegeven over een foto op acrylglas. Bestel vandaag nog een mooie foto en voor je het weet kan je genieten van dit product!