• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, over 4 werkdagen in huis
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm plexiglas
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je plexiglas met 60% korting

Glasdikte

Wil je een foto op dun plexiglas of toch juist een foto op dik plexiglas? Bij FotoOpGlas.nl kan je veel kanten op. Wanneer je een foto op plexiglas wil laten drukken heb je de keuze uit verschillende diktes, namelijk uit 3 mm, 5 mm en 10 mm. Het hangt natuurlijk af welk effect je wil creëren op jouw wand. Bestel vandaag nog een foto op plexiglas bij FotoOpGlas.nl!

Verschillende glasdiktes

Zoals eerder benoemd kan je een foto op glas laten afdruken op een plexiglas, met een dikte van 3 millimeter, 5 millimeter of 10 millimeter. Wanneer je kiest voor de kleinere foto’s, is de dikte van 3 millimeter het meest geschikt. Bij deze dikte is er ook sprake van een 3D-effect, wat voor een mooie weergave zorgt. Deze kleinere foto’s zorgen voor een sierlijke uitstraling en zijn erg geschikt voor in de slaapkamer of in de gang.

Wanneer je voorkeur gaat naar een foto met een groter formaat, komen de diktes van 5 millimeter of 10 millimeter beter van pas. Deze diktes zorgen voor een wat meer robuust karakter. Hoe dikker het glas, des te beter het 3D-effect te zien is. Deze foto’s zijn vaak van wat groter formaat en komen zeker van pas in de slaapkamer of in de woonkamer, zodat iedereen kan genieten van het prachtige eindproduct. Zoals je ziet onderscheiden de diktes zich op verschillende gebieden en moet je vooraf de keuze maken waar je voorkeur naar uit gaat. Daarbij moet wel vermeld worden dat niet alle formaten gedrukt kunnen worden op de gewenste dikte, dit wordt ook aangegeven in onze besteltool. Ook hebben wij op onze website afbeeldingen van de verschillende diktes en zijn er ook wat geslaagde voorbeelden te zien van een foto op plexiglas, hierdoor kan je wat inspiratie op doen. Plexiglas staat bekend om haar luxe uitstraling en kan jouw wand de boost geven waar jij al een tijd naar op zoek bent! Hieronder vertellen wij aan je hoe je bij ons een plexiglas binnen enkele minuten kan bestellen.

Bestel jouw plexiglas bij FotoOpGlas.nl

Met onze handige besteltool is het bestellen van een plexiglas zo gedaan. Het bestelproces begint met het uploaden van de foto. Daarna heb je aan jouw rechterkant verschillende opties over de uitsnede, de formaten en uiteraard de dikte van het plexiglas. Het is handig om eerst de dikte aan te geven, hierna krijg je een opsomming met de beschikbare formaten voor deze specifieke dikte. Daarnaast kan je in sommige gevallen ook nog een eigen formaat samenstellen. Rechtsboven kan je klikken op voorvertoning, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe het product eruit komt te zien.

Bij stap twee heb je de keuze om extra opties aan te vinken. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende ophangsystemen, waarbij het uiteraard niet verplicht is om te kiezen voor een ophangsysteem:

  • Ophangsysteem niet RVS binnen;
  • Ophangsysteem zijkanten;
  • Ophangsysteem RVS buiten;
  • Ophangsysteem RVS zwart.

Ook kan je hier aangeven of je gebruik wil maken van professionele fotocontrole en filters. Bij professionele fotocontrole beoordeelt één van onze professionals de foto op kleur, het aantal pixels, kwaliteit en scherpte. Niet elke foto is namelijk geschikt voor een perfecte afdruk, denk hierbij aan sommige foto’s van een mobiele telefoon of WhatsApp.

De laatste stap is het controleren van de gegevens die jij hebt aangevinkt. Als jij deze gegevens hebt gecheckt kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar te wachten op het eindproduct. Wanneer je het product voor 21:00 besteld, heb je het over vier werkdagen in huis. Daarnaast is het ook mogelijk om XXL-formaten te bestellen. Waar wacht je op? Bestel vandaag nog een plexiglas bij FotoOpGlas.nl!