• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Fotocadeaus

Fotocadeaus van FotoOpGlas

Naast de gebruikelijke foto’s op glas, vind je ook leuke fotocadeaus op FotoOpGlas.nl. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem of een cadeau voor haar? Dan is een fotocadeau een leuke optie. Origineel en uniek, want je kunt een eigen favoriete foto plaatsen op een fotokado naar keuze.

Origineel met een fotocadeau

Brainstormen over een passend cadeau, iedereen gebeurt dat. De keuze wordt een stuk makkelijker als je weet dat diegene blij wordt van een bepaalde foto. Bij FotoOpglas.nl bieden we diverse fotocadeaus aan, zodat je een origineel en uniek cadeau kunt geven. Houdt je moeder erg van koken? Dan kun je kiezen voor een leuke foto op schort of een foto op snijplank. Kan jouw collega ‘s ochtends vroeg niet functioneren zonder een kop koffie? Dan is een foto op mok een erg leuk kado. Voor de echte wijnliefhebber hebben we een leuke foto op wijnfles in ons assortiment. Keuze uit witte wijn, rode wijn en rosé. Je zou er ook nog passende foto op onderzetters bij kunnen doen. Heb je een broer of zus die altijd zijn/haar sleutels kwijt raakt? Maak de sleutelbos dan zo leuk met een gepersonaliseerde sleutelhanger, dat hij/zij hem nooit weer kwijt wil raken! Voor de echte spelletjes fan is er een leuke foto op puzzel. Je kunt kiezen uit twee varianten: één met 30 stukjes en één met 96 stukjes. Gaat je partner vaak op reis voor zijn/haar werk? Dan is het leuk om een foto op toilettas te geven. Zo heeft diegene toch een stukje van thuis mee.
Daarnaast hebben we nog een aantal fotocadeaus voor het interieur. Je kunt kiezen voor een foto op fotoblok, foto op acrylaatblok of een foto op tegel. Alle drie kun je gewoon neerzetten in je interieur, om de kamer iets op te vrolijken. Daarnaast kun je de foto op tegel ook gebruiken om de badkamer of keuken te decoreren.

Bestel vandaag nog jouw unieke fotocadeau op FotoOpGlas.nl.