• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Kussen met hoofd

Jouw eigen hoofd als decoratie voor de bank? Jazeker, een kussen met gezicht is, zoals de naam doet vermoeden, een fotokussen in de vorm van jouw hoofd. Voel je nooit meer alleen door een kussen met eigen hoofd of een kussen met hoofd van een geliefde te bestellen. Het gezichtskussen is in diverse formaten te ontwerpen en daardoor geschikt voor iedere bank of stoel. Jouw selfie kussen bestel je eenvoudig!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kussen met eigen hoofd

Een kussen met eigen hoofd is toch wel de meest persoonlijke interieur toevoeging die je kunt vinden. Het kussen met hoofd wordt gemaakt door het hoofd uit de geüploade foto te snijden. Zo krijg je dus niet alleen een kussen met gezicht, maar ook een kussen in de vorm van een gezicht. Kies voor een foto van een geliefde op gezichtskussen of geef jouw zoon of dochter een knuffelkussen hoofd van jezelf, zodat ze het idee hebben dat jij altijd bij ze bent. Na het uitsnijden van jouw hoofd wordt deze haarscherp op een kussen van het zijdezachte materiaal velluto geprint. Velluto past door zijn look op iedere bank of stoel. 

Een gepersonaliseerd kussen hoofd ontwerp je simpel in onze gebruiksvriendelijke besteltool. Je start met het uploaden van een foto, kiest vervolgens het gewenste formaat en rond de bestelling al af. Het bestelproces duurt, net zoals de levering van jouw kussen gezicht, niet lang. Bestel ook een kussen met gezicht voor de scherpste prijzen!