• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Foto op Glas

...jouw mooiste foto op plexiglas afgedrukt

Op FotoOpGlas.nl ben je aan het goede adres voor jouw mooiste foto op glas print. Wij printen je foto op glas / acrylglas van hoogwaardige kwaliteit. We bieden verschillende luxe glasdiktes, zodat er altijd een juiste glasdikte is voor jouw glasprint. Een foto afgedrukt op plexiglas geeft door de hoogglans een uniek stralend effect aan je foto! Ook zijn er verschillende bewerkingen mogelijk, die je foto nóg specialer maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je foto op acrylglas? Lees alles over onze foto op plexiglas.

Foto op plexiglas

Foto op Plexiglas

FotoOpGlas.nl is een zusje van CanvasCompany.nl en al jaren lang nummer 1 in fotoprints. Al jaren printen we jouw favoriete foto op plexiglas en die ervaring zie je terug in de kwaliteit! Dus laat jouw mooiste moment snel afdrukken op plexiglas en ontdek dit mooie product zelf! 

 

Foto op Plexiglas

Foto op glas ophangen

Foto op glas ophangen

Je foto op plexiglas krijgt het mooiste resultaat als je deze ophangt met een speciaal ophangsysteem. Je kunt kiezen uit twee soorten ophangsystemen: afstandhouders door uw foto op glas heen of een ophangsysteem aan de zijkant van je foto.

Bekijk onze ophangsystemen

offerte

Offerte aanvragen

Vraag snel een offerte aan bij jouw FotoOpGlas-expert en laat je allermooiste foto afdrukken op glas. We staan voor je paraat met de mooiste fotoproducten en bij FotoOpGlas.nl ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding! 

Offerte aanvragen

Muurdecoratie

Meer muurdecoratie

Op FotoOpGlas.nl kan je niet alleen terecht voor op een foto op plexiglas. We gaan nog iets verder en bieden je nog veel meer hippe, stoere en vernieuwende muurdecoratie aan. Kies het soort muurdecoratie dat bij jou past, kies je foto en geef je interieur een nieuwe boost!

Onze muurdecoratie bekijken

Glasdikte

Glasdikte

Kies jij voor jouw foto op glas voor een plexiglas plaat van 3, 5 of 10 millimeter? Kies voor een subtiele foto op 3 mm glas of een foto met iets meer body op een glasplaat van 5 of 10 mm. Maar vergeet niet onze nieuwste aanwinst: een foto op glazen blok! De keuze is aan jou! 

Alles over glasdikte

Voorbeelden foto op glas

Voorbeelden van foto op glas

Ons product straalt inmiddels bij vele mensen in het interieur. Zij kunnen ons product dan ook het beste laten zien. We vragen ze dan ook om leuke foto's toe te sturen, om zo jou te blijven inspireren om snel zelf aan de slag te gaan met je mooiste beelden! 

Bekijk onze klantenvoorbeelden