• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Ben jij ook al lang op zoek naar een goede lijst voor jouw canvasfoto? Bij FotoOpGlas kun je nu je eigen baklijst maken die bij jouw foto past. Onze houten lijsten zijn te bestellen in maar liefst 17 verschillende formaten. Je kunt de schilderijlijst kopen in een prachtige kleur. Je bestelt je canvas lijst vanaf lage prijzen. Een baklijst kopen doe je nu voordelig en snel op FotoOpGlas.nl!

Let op: de baklijsten worden houten lijsten genoemd, omdat ze een houten look hebben. Het materiaal waar een baklijst van wordt gemaakt, is echter kunststof!

Schilderijlijst op maat

Bij FotoOpGlas.nl hoef je niet bang te zijn dat de perfecte canvas lijst voor jouw canvas foto er niet bij zit. Want bij ons kun je nu je baklijst kopen in maar liefst 17 verschillende maten, de maten variëren van heel klein, zoals 20x20 cm of 20x30 cm, tot erg groot, zoals 80x120 cm of 100x100 cm. De keus ligt helemaal bij jouw. Dat ene grote saaie stuk muur vullen kan nu dus voordelig en snel met de houten lijsten van kunststof van FotoOpGlas.nl! Je kunt nu je bak lijst los kopen, voor als je bijvoorbeeld al een leuke canvas foto aan de muur hebt hangen, maar je kunt onze houten schilderijlijsten nu ook kopen in combinatie met een leuke canvas foto. Op de canvas foto kun je van alles afdrukken, van die ene leuke familiefoto tot die ene leuke plant die zoveel sfeer brengt in huis. Van alles is mogelijk! Een foto op canvas met lijst valt dus nu te bestellen bij FotoOpGlas.nl!

Kunststof met houten look lijsten naar jouw eigen stijl

Om ervoor te zorgen dat jouw bak lijst helemaal bij jouw canvas foto past, hebben wij de keuze gemaakt om baklijsten in neutrale kleuren aan te bieden. Op deze manier garanderen wij dat een schilderijlijst geschikt is voor iedere canvas foto. Onze houten schilderijlijsten zijn geschikt voor foto’s met een dikte van 2 cm. Er zal een kleine ruimte ontstaan tussen de canvas lijst en de canvas foto, dit zorgt ervoor dat er een zwevend effect ontstaat. De houten look van de kunststof lijsten zorgt voor die extra natuurlijke en stoere look van jouw wanddecoratie. Aarzel niet langer en kom nu jouw baklijst maken op FotoOpGlas.nl en zorg ervoor dat ons productieteam eens flink aan het werk wordt gezet!

Een baklijst kopen doe je nu voordelig en snel bij FotoOpglas.nl!