• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Kussen met eigen foto

Het persoonlijke accessoire waarmee je iedere bank, stoel of bed opfleurt, is het kussen met eigen foto. Ons foto kussen is niet zomaar een kussen, maar is een gepersonaliseerd kussen in een unieke vorm. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fotokussen selfie of objecten. Jouw kussen bedrukken, doe je al eenvoudig door het uploaden van een eigen foto. Profiteer van de voordelen en ontwerp nog vandaag een persoonlijk sierkussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kussen bedrukken met persoonlijke foto

Elke bank of stoel ziet er gezelliger uit met sierkussens die bij jouw interieur passen. Uiteraard kun je kiezen voor kussens in een standaard vierkante of ronde vorm, maar waarom zou je niet voor een uniek fotokussen gaan? Onze gepersonaliseerde kussens zijn om meerdere redenen uniek. Allereerst upload je een eigen foto waarmee wij het kussen bedrukken. Daarnaast krijgt het kussen met foto een bijzondere vorm. Je kunt bijvoorbeeld een bedrukt kussen maken in de vorm van een hoofd of een heel lichaam. Ook vind je in ons assortiment kussens van beroepen met het gezicht uit jouw foto of een kussen met clublogo. Neem zeker eens een kijkje voor alle mogelijkheden.

Jouw kussen met foto bestellen, doe je al in een formaat vanaf 35 centimeter. Met zijn gewicht van 265 gram is het foto kussen erg licht. Bovendien voelt een gepersonaliseerd kussen door het Velluto materiaal erg zacht aan. Kortom, alle voorwaarden voor een uniek kussen van topkwaliteit. Bestel daarom ook jouw kussen met eigen foto bij ons!