• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Olifant op plexiglas

Is jouw liefde voor Afrika erg groot? Dan zul je deze Afrikaanse dieren vast erg leuk vinden. We hebben nu speciaal voor dierenliefhebbers zoals jij een olifant op plexiglas geprint. We hebben olifanten families, baby olifantjes, olifanten bij zonsondergang en nog veel meer verschillende olifanten afbeeldingen op plexiglas. Het plexiglas is glanzend, door dat glansrijke krijg je een chique en modern effect wat in elk interieur past. Dit effect krijg je niet met andere soorten muurdecoratie wat het dus een erg exclusief product maakt. Geef je huis een Afrikaans tintje met de olifant op plexiglas van FotoOpGlas.nl!

Upload je eigen olifantenfoto

Een olifant op glas aan de wand

Dit krachtige Afrikaanse dier zal de echte blikvanger in de desbetreffende ruimte zijn, de foto in glas is namelijk altijd zo gemaakt dat veel contrasten bevat en daardoor kom het exclusieve karakter van de olifant erg duidelijk naar voren. Ook zal een foto op acrylglas van een baby olifantje het erg goed doen bij je gasten. De olifant mag dan nog maar een kalf zijn, het heeft nu al net zo’n sterke en onafhankelijke uitstraling als zijn vader en moeder wat erg indrukwekkend is. Bij ons kun je heel veel verschillende afbeeldingen van diverse olifanten op een plexiglas foto bestellen. Elke foto op glasplaat geeft je woonkamer, kantoor of winkel een andere uitstraling omdat de print die op glas afgebeeld staat altijd anders is en altijd uniek is. 

Welke afbeelding op glas je laat afdrukken heeft bij ons geen verschil qua kwaliteit. Alle foto prints worden afgedrukt door medewerkers met jaren ervaring waardoor het printen nooit fout kan gaan.

Populairste olifantenfoto's

Verstrengelde olifanten Glas

Verstrengelde olifanten
Vanaf € 14,95

Direct bestellen

Nieuwsgierige olifanten zwart-wit Glas

Nieuwsigerigen olifanten zwart-wit
Vanaf € 14,95

Direct bestellen

Olifanten koppel bij zonsondergang Glas

Olifanten koppel bij zonsondergang
Vanaf € 14,95

Direct bestellen

Foto op glas als wanddecoratie

Een foto op plexiglas aan de muur geeft je interieur een luxe uitstraling. Wanneer wij de foto op glas maken voor je weet je zeker dat het goed komt, kwaliteit staat bij ons namelijk altijd voor op. De olifanten afbeeldingen zijn gemaakt door professionele fotografen met een goed oog voor detail, daarom kun je op elke foto het mooiste lichtinval ooit vinden wat ook weer zorgt voor een diepte-effect. Elke foto heeft een exclusieve uitstraling, dat kun je erg goed zien aan de rijkere kleuren. Deze mooiere kleuren maken de olifanten plexiglas een echt luxe product. Wil jij ook graag zo’n uniek luxe product? Koop bij FotoOpGlas.nl vandaag jouw olifant op plexiglas!

Hele collectie op Fotocadeau.nl bekijken