• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Meerluik op plexiglas

Meerluik op glas

Een meerluik op plexiglas is een originele bewerking van jouw foto op glas. Bij een meerluik op plexiglas wordt de foto opgedeeld in meerdere delen, met hiertussen een beetje ruimte. Een meerluik is te bestellen in een tweeluik foto, drieluik foto, vierluik foto en vijfluik. Je hebt al een meerluik op plexiglas vanaf € 76,77.

Een meerluik op plexiglas bestellen

Een meerluik is een unieke wanddecoratie dat bestaat uit meerdere delen. Dit geeft jouw foto een speciaal en dynamisch effect. Zo wordt jouw foto op plexiglas een echte blikvanger. Voor een meerluik is het het beste als je een rustige foto, bijvoorbeeld een natuur- of landschap foto kiest. Het bestellen van een meerluik op plexiglas gaat in drie stappen. Allereerst moet je een foto uploaden. Daarna kies je in onze besteltool een formaat en het aantal luiken dat jij wilt. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent. In onze besteltool kun je meteen een voorbeeld zien van hoe jouw meerluik zal worden afgedrukt.

Naast een meerluik kun je ook voor meer fotobewerkingen kiezen, zoals een omzetting van de foto naar zwart-wit of sepia tinten. Je kunt deze andere fotobewerkingen aanklikken onder 'Stap 2: Extra opties'. Bij de meerluik op plexiglas is het handig om ophangsystemen te bestellen. Dit is hetzelfde ophangsysteem als bij een normale foto op plexiglas. Je ontvangt dan een ophangsysteem per luik. Een voorbeeld hiervan: als je een foto drieluik bestelt, krijg je er drie ophangsystemen bij als je hiervoor kiest. Zorg zelf voor het mooiste effect door de verschillende panelen met 3 cm ruimte verschil op te hangen. De prijs van een meerluik op plexiglas is afhankelijk van het gekozen formaat en het aantal luiken. De levertijd is gelijk aan het normale product, hij wordt binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De verzendkosten zijn € 5,99. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Een meerluik bestellen is erg simpel. Ontdek nu de besteltool en ontwerp hem helemaal zelf!

Bestel vandaag nog een meerluik op plexiglas op FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen