• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Meerluik op plexiglas

Meerluik op glas

Een meerluik op plexiglas is een originele bewerking van jouw foto op glas. Bij een meerluik op plexiglas wordt de foto opgedeeld in meerdere delen, met hiertussen. Een meerluik is te bestellen in een tweeluik foto, drieluik foto, vierluik foto en meer luiken op aanvraag. Voor maar € 15 bovenop de originele prijs heb je een meerluik op plexiglas.

Een meerluik op plexiglas bestellen

Een meerluik is een unieke wanddecoratie dat bestaat uit meerdere delen. Dit geeft jouw foto een speciaal en dynamisch effect. Zo wordt jouw foto op plexiglas een echte blikvanger. Voor een meerluik is het het beste als je een rustige foto, bijvoorbeeld een natuur- of landschap foto kiest. Het bestellen van een meerluik op plexiglas gaat in drie stappen. Allereerst kies je een formaat uit en selecteer je deze in onze besteltool. Upload je foto en klik op ‘Begin met personaliseren’. Selecteer bij fotobewerkingen de optie ‘Meerluik’ en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat we contact met je op kunnen nemen om een voorbeeld af te stemmen. Onze vormgever gaat voor je aan de slag en komt uiteindelijk met een ontwerp.
Naast een meerluik kun je ook voor meer fotobewerkingen kiezen, zoals een omzetting van de foto naar zwart-wit of sepia tinten. Je kunt deze andere fotobewerkingen ook doorgeven aan onze vormgever. Bij de meerluik op plexiglas is het handig om ophangsystemen te bestellen. Dit is hetzelfde ophangsysteem als bij een normale foto op plexiglas. Bestel dan wel een ophangsysteem per luik. Een voorbeeld hiervan: als je een foto drieluik bestelt, moet je drie ophangsystemen bestellen. Zorg zelf voor het mooiste effect door de verschillende panelen met 3 cm ruimte verschil op te hangen. De prijs van een meerluik op plexiglas is de originele prijs van het product plus €15, ongeacht het aantal luiken. De levertijd is gelijk aan het normale product, hij wordt binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd gaat in nadat jij akkoord bent gegaan met het ontwerp van onze vormgever. De verzendkosten zijn € 5,95. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Een meerluik bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik.

Bestel vandaag nog een meerluik op plexiglas op FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen