• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Gratis bewerkingen voor je foto op glas

Foto op glas Plant

Verschillende fotobewerkingen

Een foto is natuurlijk hartstikke mooi wanneer je hem neemt, maar hij kan nog mooier gemaakt worden. Hoe? Dat vraag je je misschien wel af. Dat kan door de foto te laten bewerken met bijvoorbeeld Photoshop. Een fotobewerking kan je foto nét wat mooier, specialer of leuker maken. Dat hoeft natuurlijk niet, maar als je dat wel graag wilt, staan onze vormgevers klaar om jouw foto met die speciale foto-effecten te designen. We kunnen per dag 1000 bewerkingen aan, dus laat gerust je foto’s bij ons bewerken. Wanneer je ons een mailtje stuurt, krijg je binnen 24 uur een reactie. Je krijgt één contact toegewezen, zodat de afhandeling wat soepeler verloopt. Voordat we de nieuw ontworpen foto afdrukken, mailen we je een voorbeeld, als kwaliteitscheck, je mag dan zelf bepalen of je de foto mooi vindt, of dat je hem toch liever in kleur laat afdrukken.

Dit zijn de meest populaire mogelijkheden:

Kleurenfoto omzetten naar een zwart/wit foto op plexiglas

Een foto in zwart wit is razend populair, het geeft je foto een luxe uitstraling en past goed in allerlei interieur stijlen. Een foto in zwart wit opmaken doen onze vormgevers met een fotobewerkingsprogramma, als je dit zelf kunt, mag je dat natuurlijk ook doen, dan kun je hem rechtstreeks bestellen en hoef je niet te wachten op het resultaat van de medewerkers.

Kleurfoto op plexiglas kinderen  Zwart wit foto op plexiglas geprint kinderen

Kleurenfoto omzetten naar een sepia foto op plexiglas

Wanneer je je foto in sepia om laat zetten, krijgt het een beetje een oud effect. Dit ziet er heel mooi uit, vooral wanneer je dit doet bij een erg moderne foto, wanneer je bijvoorbeeld een close-up van een voorwerp neemt, komt hij heel mooi uit in sepia. Maar ook wanneer je een foto van je kinderen neemt krijgt het een beetje een rustieke uitstraling.

Kleurenfoto op plexiglas geprint kinderen Sepia foto op plexiglas geprint kinderen

Rode ogen verwijderen van je foto op plexiglas

Soms heb je een hartstikke mooie foto gemaakt, behalve dan dat de persoon op de foto ineens rode ogen heeft gekregen (dan bedoelen we niet omdat hij of zij aan de drugs zit). Op dit kleine detail na, is het bijna een perfecte foto. Gelukkig bieden wij een oplossing, wanneer je je foto op bijvoorbeeld glas wilt laten afdrukken, kunnen wij de rode ogen op de foto bewerken. Nadat we het rode van de ogen hebben ‘weggehaald, is de foto helemaal perfect.

Meisje op plexiglas met rode ogen   Rode ogen verwijderen foto op plexiglas

Datum verwijderen van je foto op plexiglas

Op sommige foto’s zit een datum aan de zijkant of onderkant, dit is geen probleem, totdat je hem graag op een ander soort materiaal wilt laten afdrukken, dan staat die datum daar ineens heel groot, erg irritant. Daarom kunnen wij de datum voor je wegwerken, met wegwerken bedoelen we ook echt wegwerken, niet de foto bijsnijden tot de datum er niet meer op staat.

Trouwfoto op plexiglas met datum   Trouwfoto op plexiglas zonder datum

Overige fotobewerkingen

We kunnen foto’s die jij aanlevert ook scherper maken, er een tekst op toevoegen of delen in de foto laten verdwijnen. Je foto kan ook omgetoverd worden in een mozaïek foto. Wat ook een populaire bewerking is, is een collage van al je favoriete foto’s laten maken.

Direct Bestellen