• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Gratis bewerkingen voor je foto op glas

Foto op glas Plant

Foto op plexiglas zwart wit

Een foto is natuurlijk hartstikke mooi wanneer je hem neemt, maar hij kan nog mooier gemaakt worden. Hoe? Dat vraag je je misschien wel af. Dat kan door de foto te laten bewerken als foto op plexiglas zwart wit. Een fotobewerking kan je foto nét wat mooier, specialer of leuker maken. Dat hoeft natuurlijk niet, maar als je dat wel graag wilt, staan onze vormgevers klaar om jouw foto met die speciale foto-effecten te designen. We kunnen per dag 1000 bewerkingen aan, dus laat gerust je foto’s bij ons bewerken. Wanneer je ons een mailtje stuurt, krijg je binnen 24 uur een reactie. Je krijgt één contact toegewezen, zodat de afhandeling wat soepeler verloopt. Voordat we de nieuw ontworpen foto afdrukken, mailen we je een voorbeeld, als kwaliteitscheck, je mag dan zelf bepalen of je de foto mooi vindt, of dat je hem toch liever in kleur laat afdrukken.

Dit zijn de meest populaire mogelijkheden:

Kleurenfoto omzetten naar een zwart/wit foto op plexiglas

Een foto op plexiglas zwart wit is razend populair, het geeft je foto een luxe uitstraling en past goed in allerlei interieur stijlen. Een foto op plexiglas zwart wit opmaken doen onze vormgevers met een fotobewerkingsprogramma, als je dit zelf kunt, mag je dat natuurlijk ook doen, dan kun je hem rechtstreeks bestellen en hoef je niet te wachten op het resultaat van de medewerkers.

Kleurfoto op plexiglas kinderen    Zwart wit foto op plexiglas geprint kinderen

Kleurenfoto omzetten naar een sepia foto op plexiglas

Wanneer je je foto in sepia om laat zetten, krijgt het een beetje een oud effect. Dit ziet er heel mooi uit, vooral wanneer je dit doet bij een erg moderne foto, wanneer je bijvoorbeeld een close-up van een voorwerp neemt, komt hij heel mooi uit in sepia. Maar ook wanneer je een foto van je kinderen neemt krijgt het een beetje een rustieke uitstraling.

Kleurenfoto op plexiglas geprint kinderen Sepia foto op plexiglas geprint kinderen

Overige fotobewerkingen

We kunnen foto’s die jij aanlevert ook scherper maken, er een tekst op toevoegen of delen in de foto laten verdwijnen. Je foto kan ook omgetoverd worden in een mozaïek foto. Wat ook een populaire bewerking is, is een collage van al je favoriete foto’s laten maken.

Direct bestellen