• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Glasschilderij

Glasschilderij Ben jij op zoek naar een leuke decoratie met een luxe uitstraling? Dan is een glasschilderij echt iets voor jou. Naast de exclusieve uitstraling van de wanddecoratie zorgt het glas ook voor een fraaie glans in jouw foto. Maak het glasschilderij extra uniek door jouw eigen fraaie foto te bewerken via de tool. Daarnaast kun je met deze decoratie aan de muur ook nog elke dag van dat leuke moment waarop deze foto gemaakt is, genieten. Bekijk dus snel wat de mogelijkheden zijn, en bestel jouw eigen glasschilderij!

Specificaties van een schilderij van glas

Een glazen schilderij is niet alleen een leuke decoratie voor jezelf, maar kun je ook goed als cadeau weggeven. Geef jouw vriend of vriendin bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen en schrijf daar een lieve tekst bij. Of verras jouw ouders met een leuke foto van jullie gezin op plexiglas. Ook leuk: op de site van ons zusterbedrijf FotoCadeau.nl staat een collectie van duizenden beelden die allemaal op plexiglas afgedrukt kunnen worden. Neem daar dus zeker ook eens een kijkje. Wat betreft formaat is er keuze genoeg. Je kunt jouw foto op acrylglas namelijk in een formaat tot en met 180x120 centimeter kopen. Het glas waar wij jouw foto op printen is 3, 5 of 10 millimeter dik, maar standaard is dit 5 millimeter. De dikte van het glas is erg belangrijk, aangezien de grootte van de decoratie afhankelijk is van de dikte van de glasplaat. Wat de foto op glas handig maakt, is dat je hem zowel binnen als buiten aan de muur kunt hangen. De muurdecoratie is namelijk UV-bestendig. Wij printen jouw foto met behulp van een UV-printer op het glas, zodat de afbeelding haarscherp wordt afgedrukt. De foto print op glas kan op twee manier afgewerkt worden. Je kunt namelijk kiezen voor een foto in glas met een transparante achterkant. Dit houdt in dat de kleur wit niet wordt geprint, waardoor de witte delen in jouw foto doorzichtig worden. De andere keuze optie is de afwerking voor buitengebruik.

Jouw eigen schilderij van glas bestellen

Glasschilderij kinderfoto Het bestellen van jouw foto op plexiglas is niet erg lastig. Met hulp van onze handige en overzichtelijke besteltool heb je jouw muurdecoratie in een paar klikken besteld. Nadat jij de bestelling hebt geplaatst, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het afdrukken van jouw foto op een glasplaat. Je hoeft niet lang op jouw nieuwe wandversiering te wachten, want wij versturen hem al binnen 2 tot 4 werkdagen! Het glasschilderij wordt geleverd met een beschermfolie om te voorkomen dat er krassen of vingerafdrukken op het glas komen. Het is daarom verstandig om deze folie pas te verwijderen als het glas aan de wand hangt.

Verschillende ophangsystemen voor de afbeelding op plexiglas

Bij jouw afbeelding op glas bieden wij drie verschillende ophangsystemen van uitstekende kwaliteit aan. Deze systemen zijn:

  1. Het ophangsysteem van RVS voor buiten.
  2. Een ophangsysteem voor binnen.
  3. Het systeem zijkanten.

Het grootste verschil is dat je bij het systeem zijkanten geen gaten in de foto op glasplaat krijgt. Als je kiest voor één van de andere ophangsystemen worden er namelijk gaten in de hoeken gemaakt. Dus ga snel jouw eigen foto op glas maken, zodat je binnenkort jouw eigen glasschilderij aan de wand hebt hangen!

Direct bestellen