• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Zelf een foto op glas maken

Een foto op glas zelf maken klinkt misschien wat lastig, maar dit valt heel erg mee. Een afbeelding op glas maken is eigenlijk best makkelijk, wij helpen je er namelijk bij en samen zorgen we voor jouw mooiste foto op glas. Een foto in glas laten maken kan gemakkelijk via onze besteltool, hoe dit werkt zullen we je later uitleggen. Een foto op glas voegt een mooie decoratie toe aan je interieur, omdat een foto op glas overal tot zijn recht komt.

Zelf foto op glas maken

Zelf een foto op glas maken hoeft niet duur te zijn, dit bewijzen wij keer op keer. Een foto in glas laten maken kan bij ons al vanaf €5,75! Zulke prijzen zul je niet gauw tegenkomen. In combinatie met deze lage prijzen garanderen wij ook nog eens de beste kwaliteit voor jouw foto op glas. Foto in glas laten maken komt steeds meer voor, wij zorgen ervoor dat jouw favoriete foto in glas gedrukt wordt. Zelf een foto op glas maken zorgt ervoor dat jij altijd het resultaat krijgt waar jij naar streeft. Hiernaast is een foto in glas laten maken hartstikke leuk, jij bepaalt namelijk zelf welke prachtige foto’s jij op glas wilt laten drukken.

Afbeelding op glas maken

Een afbeelding op glas maken is binnen no time gedaan. Wij hebben hier namelijk een speciale besteltool voor ontwikkeld, deze besteltool helpt jou bij de foto op glas zelf maken. Als eerste stap kies je het gewenste formaat voor jouw foto op glas. Daarna selecteer de foto die jij als foto op glas wilt ontvangen. Tijdens het foto op glas zelf maken kun je kiezen tussen verschillende bewerkingen voor jouw foto op glas. Als alles naar wens is en jij tevreden bent met het resultaat van het zelf foto op glas maken kun je verder naar bestellen. Tijdens het uitchecken kun je extra opties toevoegen aan jouw foto op glas, bijvoorbeeld een ophangsysteem, dit tegen een kleine meerprijs. Zodra je bestelt hebt gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de afbeelding op glas maken. De standaard verzendtijd is binnen drie dagen, met de spoedverzending wordt is dit zelfs al binnen één werkdag.

Zelf een foto op glas maken doe je bij FotoOpGlas.nl!

Bestel een foto op glas