• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Vaderdag cadeau

Een origineel Vaderdag cadeau met je eigen foto, al vanaf € 9,95!

Vaderdag cadeau

Zet je vader in het zonnetje

Ieder jaar wordt op de derde zondag in juni Vaderdag in Nederland gevierd. Vaderdag is de dag waarop vaders in de schijnwerpers worden gezet door moeder en de kinderen. Ze krijgen een heerlijk ontbijtje op bed met jus d’orange, warme croissants en een gekookt eitje. Vaak maken de kinderen ook een mooi(e) knutselwerkje of tekening voor hun papa op school of op het kinderdagverblijf.

Foto op Glas Vaderdag

Op Vaderdag worden vaders ook geholpen met klusjes en krijgen ze een cadeautje. Maar het is vaak lastig om iets voor je vader te vinden. Vind jij het dit jaar ook tijd om je vader eens met iets origineels te verrassen? Want een stropdas, parfum en sokken zijn zóó 2014. FotoOpGlas.nl is dé site voor het kiezen van een leuk en origineel Vaderdag cadeau. Ons assortiment is erg divers en loopt uiteen van een foto op glas tot aan een foto op aluminium. Zo zit er altijd wel een leuk cadeau voor jouw vader bij. Voor meer informatie over onze fotoproducten verwijzen we je naar

   > Alle wanddecoratie

Je hebt op onze website keuze uit 3 verschillende glasdiktes. Maar of je nu kiest voor een glasdikte van 3 mm, 6 mm of 8 mm, iedere vader wordt blij van een cadeau dat speciaal voor hem is gemaakt!

Direct Bestellen