• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Fotocadeau vaderdag

Foto cadeau vaderdag

Een origineel foto cadeau vaderdag, al vanaf € 5,75. Ieder jaar wordt op de derde zondag in juni Vaderdag in Nederland gevierd. Vaderdag is de dag waarop vaders in de schijnwerpers worden gezet door moeder en de kinderen. Ze krijgen een heerlijk ontbijtje op bed met jus d’orange, warme croissants en een gekookt eitje. Vaak maken de kinderen ook een mooi(e) knutselwerkje of tekening voor hun papa op school of op het kinderdagverblijf. Maar wil je een echt origineel foto cadeau vaderdag kopen, dan hebben wij een groot assortiment waar jij uit kunt kiezen. Ga jij bijvoorbeeld voor een eigen foto op glas voor jouw foto cadeau vaderdag. Of heb je liever een foto op canvas, wij hebben alles wat jij zoekt! Bestel jouw vaderdag cadeau met foto gauw bij FotoOpGlas.nl!

Vaderdag foto

Op Vaderdag worden vaders ook geholpen met klusjes en krijgen ze een cadeautje. Maar het is vaak lastig om iets voor je vader te vinden. Vind jij het dit jaar ook tijd om je vader eens met iets origineels te verrassen? Want een stropdas, parfum en sokken zijn zóó 2014. FotoOpGlas.nl is dé site voor het kiezen van een leuk en origineel Vaderdag cadeau. Ons assortiment is erg divers en loopt uiteen van een foto op glas tot aan een foto op aluminium. Zo zit er altijd wel een leuk Vaderdagcadeau met foto voor jouw vader bij, denk bijvoorbeeld aan een vaderdag foto. Voor meer informatie over ons vaderdag foto cadeau verwijzen we je naar:

   > Alle wanddecoratie

Je hebt op onze website keuze uit 3 verschillende glasdiktes. Maar of je nu kiest voor een glasdikte van 3 mm, 5 mm of 10 mm, iedere vader wordt blij van een Vaderdag foto cadeau dat speciaal voor hem is gemaakt!

Direct bestellen