• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Print plexiglas

Een foto op plexiglas is een decoratief accessoire dat prachtig staat in elk interieur. Door de strakke uitstraling van een print plexiglas kan het je interieur helemaal af maken. Een foto op plexiglas is perfect om cadeau te geven, maar natuurlijk ook zeer geschikt om je eigen wand mee te decoreren. Een foto op plexiglas hoort helemaal bij de interieurtrends van nu en is dus echt onmisbaar in jouw woning.

Plexiglas print

Uitstraling

Een plexiglas print heeft een luxe uitstraling. Dit komt onder andere door de hoge kwaliteit van de glasplaat en onze printers. Je foto wordt haarscherp op de achterkant van de glasplaat geprint en is dus super helder. Doordat het glas doorzichtig is, kan het licht van de zon op een prachtige manier door jouw print plexiglas vallen. Wanneer dit gebeurt, zullen de kleuren echt uit je foto springen en heb je met een print plexiglas een ware eyecatcher aan de muur hangen. Je kunt jouw foto op plexiglas een mooi plekje aan de muur geven door middel van onze verschillende ophangsystemen. Het ophangen van een plexiglas print is erg gemakkelijk door de bijgeleverde handleiding. Waag je je er liever niet aan? Dan kun je je foto op plexiglas ook prima op het bureau of in de kast neerzetten. Een foto op plexiglas printen kan bij ons al vanaf € 5,75. Het vanaf formaat bedraagt 20 x 20 centimeter. De minimale glasdikte is 3 millimeter. Wij bieden verschillende bewerkingen aan, waardoor je de print precies zó kunt maken, zoals je zelf wilt!

Goed idee!

Wil jij iemand verrassen met een mooi, persoonlijk en decoratief cadeau of wil je jouw eigen muur opvullen? Dan is een foto op plexiglas een goed idee. Laat nu die ene speciale foto printen op plexiglas. Je foto wordt kraakhelder afgebeeld doordat de toplaag van het materiaal geen zichtbare structuur heeft. Zo kun jij elke dag genieten van jouw favoriete foto afgebeeld op dit luxe materiaal!

Bestel snel jouw foto op plexiglas bij FotoOpGlas en verwacht hem al binnen vijf werkdagen in huis!

Direct bestellen