• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Logo op glas

Logo op 3mm dik glas geprint Met een logo op glas van jouw bedrijf zorg je voor een decoratie met een professionele uitstraling. Bij FotoOpGlas kun je jouw logo in plexiglas laten drukken voor een zeer schappelijke prijs. Daarnaast voorzien wij jou van de beste kwaliteit en service. Je hebt op verschillende manieren de mogelijkheid om het logo op plexiglas nog verder te personaliseren naar jouw wensen, zoals het formaat, de afwerking, de dikte en het ophangsysteem. Zo maak je het logo plexiglas nog unieker. Lees snel verder voor de mogelijkheden en bestel een logo op glas!

Laat jouw logo stralen op plexiglas!

Door je eigen bedrijfslogo op glas te laten afdrukken, zorg je voor een professionele decoratie in jouw kantoor of bedrijfspand. Dit kan een goede indruk achterlaten op klanten en gasten. Hiermee creëer je natuurlijk ook bekendheid met jouw bedrijfslogo en -naam. Je hebt bij ons als bedrijf ook de mogelijkheid om op een zakelijke manier deze foto’s op glas te bestellen. Kijk hiervoor op onze ‘Offerte aanvragen’ pagina. Als je meer dan 10 producten wilt gaan bestellen kun je daar het formulier invullen. Op werkdagen komen wij binnen 4 uur met een prijsvoorstel. Je kunt een zakelijke foto op glas dus gebruiken om je eigen kantoor of bedrijfspand mee in te richten, maar je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als indicator bij beurzen en stands of als relatiegeschenk. Er zijn veel manieren waarop je een logo op plexiglas kunt gebruiken.

Offerte aanvragen

Een logo op glas personaliseren

Bij het bestellen van een foto op plexiglas heb je de keuze uit drie diktes: 3, 5 of 10 millimeter. Daarnaast zijn er te bestellen van 20x20 tot 180x120 / 120x180. Als je een logo op glas wilt gebruiken als een soort naambordje, is een formaat van 20x20 erg geschikt. Deze heb je al voor maar € 5,75 (3 mm dik). Wil je een lege muur opfleuren en meer indruk maken op je klanten en gasten? Kies dan bijvoorbeeld voor een formaat van 100x100. Dit kost dan € 145,95. Als je veel logo’s bestelt en een offerte aanvraagt, bespaar je natuurlijk in je kosten. Je kunt zelf in de besteltool gratis tekst toevoegen aan de afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld je slogan toevoegen onder het logo, voor een compleet bedrijfsplaatje. Wil je het logo op glas buiten ophangen? Dat kan natuurlijk ook. In de tweede stap van de besteltool kun je aangeven dat je een foto op glas voor buiten wilt hebben, dan komt er 35% bovenop de prijs. Verder heb je nog de keuze uit drie verschillende ophangsystemen.

Kijk snel naar de vele mogelijkheden van een logo op glas en bestel hem vandaag nog!

Direct bestellen