• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Foto op plexiglas
60% Korting
Al vanaf € 16,50
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, over 4 werkdagen in huis
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 3mm, 5mm en 10mm plexiglas
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je glasplaat met 60% korting

Glasplaat ophangen

Een glasplaat ophangen zorgt ervoor dat jouw foto op plexiglas nog beter naar voren komt en de foto als het ware van de muur ‘springt’. Een ophangsysteem voor plexiglas is dan ook een echte aanrader voor jouw foto op plexiglas. Het is belangrijk om het juiste ophangsysteem voor plexiglas te kiezen. Gelukkig bieden wij dit plexiglas ophangsysteem aan zodat jouw glasplaat ophangen gemakkelijk verloopt. Met behulp van dit ophangsysteem voor plexiglas is plexiglas bevestigen aan de muur een eitje. De bijgeleverde instructies zorgen ervoor de de glasplaat ophangen van een leien dakje zal gaan.

Ophangsysteem voor plexiglas

Als we spreken over een ophangsysteem voor plexiglas bieden wij drie verschillende opties aan:

  • Ophangsysteem zijkant zonder gaten;

  • Afstandhouders met gaten;

  • Afstandhouders RVS met gaten (geschikt voor buiten)

Jij hebt de keuze uit deze drie soorten voor het glasplaat ophangen. Het grootste verschil tussen de drie ophangsysteem voor plexiglas is dat de eerste twee geschikt zijn voor binnen. De afstandhouders RVS met gaten is geschikt als ophangsysteem voor buiten. Plexiglas bevestigen aan de muur is dus niet alleen iets wat binnen gedaan kan worden, door het juiste ophangsysteem voor plexiglas te kiezen kun je deze foto op plexiglas ook buiten hangen. Dus dit kan de ideale oplossing zijn voor iedere ondernemer die zijn reclamebord wil ophangen, of voor een leuke familiefoto in de achtertuin! Deze opties kun je zelf het beste verder invullen. Bij het glasplaat ophangen moet je er wel om denken dat de achterkant niet beschadigd raakt. Deze is namelijk de zijde waarop de foto op plexiglas geprint wordt. Om die reden is er ook een kleine ruimte tussen de muur waaraan het opgehangen wordt en de plexiglasplaat zelf. Een grote troost is wel dat het plexiglas een stuk minder breekbaar en fragiel is als echt glas. Het is namelijk geen echt glas, maar kunststof. Deze kunststof is zowel lichter als minder fragiel dan glas. Dit maakt dat het een stuk gemakkelijker is om op te hangen. Zowel binnen als buiten. Dus dit glasplaat ophangsysteem is perfect voor alle situaties.

Het beste ophangsysteem voor plexiglas bestellen

Een ophangsysteem voor plexiglas is ideaal als jij jouw foto op plexiglas dat beetje extra wilt geven. Plexiglas bevestigen aan muur zorgt ervoor dat jij elke dag van jouw prachtige foto kunt genieten. Naast het ophangsysteem voor plexiglas worden er instructies bijgeleverd welke ervoor zorgen dat het glasplaat ophangen gemakkelijk en snel gedaan kan worden. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen tijdens het glasplaat ophangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Plexiglas bevestigen aan de muur kan gemakkelijk en goedkoop met het ophangsysteem voor plexiglas van FotoOpGlas.nl.Het bestellen van het systeem is erg gemakkelijk op onze website. Je bestelt simpelweg jouw glasplaat met foto en bewerkt het naar keuze. Vervolgens, tijdens de tweede stap van de bestelling, krijg je de optie om te kiezen. Je ziet alle opties op een rijtje staan, zodat je de absolute beste keuze kunt maken voor jouw interieur of exterieur. Of het de “Ophangsysteem zijkant zonder gaten” is, de “Afstandhouders met gaten” of de “Afstandhouders RVS met gaten (geschikt voor buiten)”, ze zijn allemaal beschikbaar voor iedereen tijdens de bestelling. Als je hierna de bestelling afrondt dan krijg je ze er simpel genoeg bij. En zo niet, dan mag je uiteraard onze klantenservice bellen met dit probleem. Hierna krijg jij zo snel mogelijk jouw spullen zodat je zo snel mogelijk het glas kunt ophangen! Je hoeft enkel nog een leuke plaats op te zoeken binnen of buitenshuis om jouw foto op plexiglas te presenteren.

Wacht daarom niet langer en laat jouw eigen foto op plexiglas afdrukken bij FotoOpGlas.nl!