• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Glasplaat ophangen

Plexiglas bevestigen aan de muur zorgt ervoor dat jouw foto op plexiglas nog beter naar voren komt en de foto als het ware van de muur ‘springt’. Een ophangsysteem voor plexiglas is dan ook een echte aanrader voor jouw foto op plexiglas. Het is belangrijk om het juiste ophangsysteem voor plexiglas te kiezen. Gelukkig bieden wij dit plexiglas ophangsysteem aan zodat jouw glasplaat ophangen gemakkelijk verloopt. Met behulp van dit ophangsysteem voor plexiglas is plexiglas bevestigen aan de muur een eitje. De bijgeleverde instructies zorgen ervoor de de glasplaat ophangen van een leien dakje zal gaan.

Ophangsysteem voor plexiglas

Als we spreken over een ophangsysteem voor plexiglas bieden wij drie verschillende opties aan:

  • Ophangsysteem zijkant zonder gaten;

  • Afstandhouders met gaten;

  • Afstandhouders RVS met gaten (geschikt voor buiten)

Jij hebt de keuze uit deze drie soorten voor het glasplaat ophangen. Het grootste verschil tussen de drie ophangsysteem voor plexiglas is dat de eerste twee geschikt zijn voor binnen. De afstandhouders RVS met gaten is geschikt als ophangsysteem voor buiten. Plexiglas bevestigen aan de muur is dus niet alleen iets wat binnen gedaan kan worden, door het juiste ophangsysteem voor plexiglas te kiezen kun je deze foto op plexiglas ook buiten hangen. Bij het glasplaat ophangen moet je er wel om denken dat de achterkant niet beschadigd raakt. Deze is namelijk de zijde waarop de foto op plexiglas geprint wordt.

Het beste ophangsysteem voor plexiglas bestellen

Een ophangsysteem voor plexiglas is ideaal als jij jouw foto op plexiglas dat beetje extra wilt geven. Plexiglas bevestigen aan muur zorgt ervoor dat jij elke dag van jouw prachtige foto kunt genieten. Naast het ophangsysteem voor plexiglas worden er instructies bijgeleverd welke ervoor zorgen dat het glasplaat ophangen gemakkelijk en snel gedaan kan worden. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen tijdens het glasplaat ophangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Plexiglas bevestigen aan de muur kan gemakkelijk en goedkoop met het ophangsysteem voor plexiglas van FotoOpGlas.nl.

Wacht daarom niet langer en laat jouw eigen foto op plexiglas afdrukken bij FotoOpGlas.nl!

Foto op plexiglas bestellen