• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Foto op glasplaat

Foto op glasplaat afdrukken kinderen Je foto afgedrukt op een glasplaat

Een andere naam voor een foto op glas of foto op plexiglas is een foto op glasplaat. De naam foto op glasplaat komt voort uit het feit dat het een plaatje glas is die bedrukt wordt met jouw foto.

Met onze geavanceerde printer, kunnen wij jouw foto op de achterkant van een glasplaat bedrukken. De print komt daarmee aan de kant van de muur, zodra je de glasplaat ophangt. Dit voorkomt krassen op de inkt en daardoor gaat jouw foto op glas langer mee! Lees hier meer over de kwaliteit van onze prints op het plaatje glas, ook wel een glasprint genoemd.

Glasplaat bedrukken

Je kunt er bij jouw foto op glasplaat voor kiezen om de kleur wit al dan niet mee te printen. Wanneer je wit niet op de glasplaat bedrukken laat, krijgt jouw foto een 3D-effect. Het is dan namelijk zo dat jouw foto op glasplaat overal doorzichtig is daar waar normaal gesproken het wit in jouw foto zou zitten. Hang je jouw foto op een witte muur, dan wordt het wit uit jouw foto gehaald uit de achterliggende muur en dit geeft diepte aan je foto. Meer weten? Ga naar onze foto op plexiglas effecten pagina. Laat ook voor jou een glasplaat bedrukken bij ons!

Direct Bestellen