• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Printen op glas

Jouw foto printen op glas is tegenwoordig helemaal hip. En waar kun je nou beter jouw favoriete foto op glas bedrukken dan bij FotoOpGlas. Zoals de naam al suggereert zijn wij experts in printen op plexiglas. Een foto op glas bedrukken bij ons is de beste keuze om meerdere redenen. Ten eerste is plexiglas laten bedrukken bij ons zacht voor de portemonnee, wij proberen onze prijzen namelijk zo laag mogelijk te houden voor jou, de klant. Hierdoor kun jij jouw foto op glas bedrukken vanaf slechts €5,75. Maar niet alleen de prijs voor printen op glas is aantrekkelijk, wij garanderen namelijk ook nog eens een zeer hoge kwaliteit voor ons printen op plexiglas.

Plexiglas laten bedrukken

Plexiglas laten bedrukken bij FotoOpGlas is goedkoop en kwalitatief hoogstaand. Bij ons is goedkoop geen duurkoop, wat je ook tevens van ons gewend bent. Een foto printen op glas kan daarnaast in vele formaten, van klein (20x20) tot een foto op glas bedrukken op groot formaat (180x120). Verder kun je zelf kiezen wat de dikte van jouw printen op glas worden. Zo kun je ervoor kiezen om te printen op glas met een dikte van 3 mm, 5 mm of zelfs 10 mm dik. Heb je meerdere foto’s die je wilt laten printen op plexiglas? Dan is een plexiglas collage misschien hetgeen waar jij naar op zoek bent. Op die manier kun jij al jouw favoriete foto’s printen op glas.

Glas met foto bedrukken

Een foto op glas bedrukken kan gemakkelijk met behulp van onze besteltool. Upload simpelweg de foto die je wilt laten printen op glas. Pas deze naar jouw wensen aan door bijvoorbeeld een filter hier overheen te gooien. Je krijgt een preview van jouw glas met foto bedrukken te zien. Als je blij bent met het resultaat wat je te zien krijgt, dan kun je verder met bestellen. Zo niet dan kun je altijd nog dingen aanpassen totdat deze wel naar jouw wens is. Als je er niet uitkomt met het foto op glas bedrukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Wacht niet langer en laat gauw jouw foto printen op plexiglas bij FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen