• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Onze webshops!

Meer dan Fotocadeau.nl alleen! Halbe Boersma en Sierk van Lingen zijn de ondernemers achter FotoCadeau.nl, het hoofdmerk van meerdere fotomerken!

FotoCadeau merken

Met CanvasCompany.nl, de website die al vanaf 2004 toonaangevend is in de Nederlandse en Belgische foto op canvas markt, hebben deze heren de nodige ervaring opgedaan op het gebied van het bedrukken van cadeaus met foto's. Wil je meer lezen over het ontstaan van de bedrijven en andere leuke feitjes? Lees dan > de mijlpalen van FotoCadeau

 

Fotocadeau.nl heeft de volgende zusterbedrijven:
 

 • Foto op canvas van CanvasCompany

  CanvasCompany.nl Al jaren de marktleider op het gebied van foto op canvas. CanvasCompany.nl is als beste getest door o.a. de Consumentenbond, Zoom.nl en DigifotoPro.nl. Met onze webshop CanvasCompany.be spelen wij in op onze Belgische klanten! 

 • Foto op hout

  FotoOpHout.nl Je mooiste foto gedrukt op hout, de nieuwste trend! Je foto wordt op hout geprint en dat zorgt voor een warme, stijlvolle uitstraling. Doordat nerven en noesten door de foto heen zichtbaar blijven, behoudt het materiaal zijn natuurlijke uitstraling. Jouw mooiste foto spat zo van de muur en toont karakter!

 • Foto op glas

  FotoOpGlas.nl Je foto haarscherp afgedrukt op kwaliteits plexiglas; een echte blikvanger in je interieur! Je foto krijgt een bijzondere uitstraling en komt prachtig tot zijn recht. Bij FotoOpGlas.nl kun je kiezen uit verschillende opties en bewerkingen, zodat je foto straalt!

 • Foto op aluminium

  FotoOpAluminium.nl Een foto op aluminium is een stoer fotoproduct! Door de structuur krijgt je foto een industriele uitstraling. Ook kan je kiezen om je foto op aluminium met een witte toplaag te laten printen. De aluminiumstructuur is dan niet zichtbaar. 

 • Tuinposters bij TuinposterOpMaat

  TuinposterOpMaat.nl Fleur je tuin op met een mooie tuinposter! Heb je geen grote tuin of is jouw uitzicht niet fantastisch? Pimp je tuin dan met een mooie tuinposter! Kies een eigen foto of kies uit honderden gratis voorbeelden. 

 • Foto op canvas

  FotoOpCanvas.nl Gespecialiseerd in het printen van je foto's op canvas. 100% kwaliteitsmaterialen: hagelwit fotocanvas met een goede structuur. We spannen je foto op een frame en verzenden deze in een stevige verpakking.  

 • Deurposters

  PimpJeDeur.nl Nooit meer saaie deuren met een leuke deursticker van PimpJeDeur.nl! Een mooie en unieke manier om je huis op te vrolijken! Op PimpJeDeur.nl kun je kiezen uit leuke afbeeldingen of je kiest voor je eigen afbeelding.

 • Lieblingsfoto

  Lieblingsfoto.de Lieblingsfoto is het Duitse zusje van FotoCadeau.nl en is in Duitsland al jaren een bekende in fotocadeau-wereld. Met hetzelfde assortiment als FotoCadeau.nl kunnen onze Duitse buren hier voor alle wanddecoratie en fotoproducten terecht.

 • Fotobehang Factory

  FotobehangFactory.nl Een enorme beeldenbank met de mooiste afbeeldingen voor jouw mooiste interieur! Haal de natuur in huis, kom tot rust of geef je interieur een vintage boost met je mooiste fotobehang. Gebruik onze of jouw eigen foto's! 

 • Fotobehang Factory

  Wereldkaarten.nl Een wereldkaart in huis geeft je woon-, slaap- of kinderkamer een andere uitstraling. Onze wereldkaarten staan mooi in ieder interieur. Alle kaarten staan klaar om geprint te worden, je hoeft er zelf niks meer aan te doen! Kies dus snel jouw favoriete fotocadeau!