• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Hoe werkt het

Welke processen vinden er plaats vooraf aan mijn product? Wij geven je graag een kijkje in onze keuken. 

klantenservice

Jouw FotoOpGlas bestelling gaat naar onze kantenservice

Je hebt jouw foto uitgekozen, geupload in onze tool en een formaat en eventuele fotobewerkingen uitgekozen. Na de betaling komt de bestelling op onze klantenservice binnen. Heb je gekozen voor een bewerking? Dan zorgt ons team ervoor dat dit zo zorgvuldig mogelijk wordt toegepast. Onze klantenservice kijkt naar de kwaliteit van de foto. Is deze voldoende voor het uitgekozen formaat, dan wordt de foto doorgezet naar het productieteam. Daar wordt jouw bestelling werkelijkheid. Oftewel, veel handen komen er aan te pas om jou een tevreden klant te maken.

Foto op glas printen

De product gaat aan de slag met jouw persoonlijk cadeau

Zodra jouw foto, tekst of afbeelding bij de productie is aangekomen, wordt deze zo snel mogelijk geprint op glas. Het glas wordt in de juiste maat gemaakt met eventuele gaten voor het ophangsysteem.

Er wordt geprint op glas met een flatbed printer. Als dit klaar is, wordt het product gecontroleerd.

verzending foto op glas

Jouw bestelling wordt verzendklaar gemaakt en verzonden

Als jouw product gecontroleerd en goedgekeurd is, wordt het direct zorgvuldig ingepakt en verzendklaar gemaakt. Zo snel mogelijk wordt jouw product bij ons afgehaald en bij jou afgeleverd door DHL of onze eigen leveranciers.

klantenservice foto op glas

Onze klantenservice helpt je graag met vragen achteraf

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen of (jammer genoeg) klachten hebt. Dan staat onze klantenservice voor je klaar! We doen er alles aan om samen tot een goede oplossing te komen, zodat je altijd met een goed gevoel gebruik kan maken van onze producten.

Wil jij Randy of één van onze andere klantenservice medewerkers spreken? Neem dan contact op.