• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Wat is een canvas?

Wat is canvas?

Wat is canvas is een vraag die veel gesteld wordt. Een foto op canvas wordt ook wel foto op canvasdoek, herinnering op linnen, schildersdoek of linnendoek genoemd. Echt canvasdoek wordt gemaakt van katoen en polyester. Door de mooie structuur van canvas krijgt jouw foto op canvas een mooie diepte. Maar als je nu nog steeds denkt van wat is canvas nou, canvas is een product wat zeer geschikt is om te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld met jouw eigen foto, om zo een prachtig fotocadeau te maken. Dus volgende keer als iemand vraagt wat is canvas, weet jij wat dit prachtige product inhoudt!

Wat is een canvas foto

Wat is een canvas foto is ook een vraag die veel gesteld wordt. Een canvas foto is de bedrukte versie van een canvas, met jouw mooiste afbeelding of herinnering. 

De beste materialen en technieken

Wij bedrukken je canvasdoek met jouw eigen foto. Dit doen wij met de meest moderne printers en technieken zodat je gegarandeerd een kwaliteitief product ontvangt. De foto op canvas die wij leveren blijft jarenlang in topconditie! En zal niet verkleuren door eventueel zonlicht in jouw huis of bedrijfspand! 

Onze foto op canvas als beste getest! 

Onze canvasfoto is als beste getest door onder andere de Consumentenbond, Zoom.nl en DigiFOTO Pro. Onze doeken zijn o.a. beoordeeld op de kwaliteit van het materiaal, de scherpte van de canvasprint en het kleurbehoud van de doeken. Op al deze punten kwamen onze canvasdoeken als beste uit bus!