• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Een moment geduld aub..

Wat is een foto op aluminium?

Een foto op aluminium is een vrij nieuw product. Je zult je er misschien moeilijk een voorstelling van kunnen maken, wij kunnen je echter zeggen dat een foto op aluminium een zeer bijzondere wanddecoratie is! Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de opties die je kiest

Een geborstelde of witte toplaag

Een foto op aluminium wordt ook wel foto op dibond genoemd. U heeft bij FotoOpGlas.nl de keuze uit twee soorten toplagen: een witte toplaag of een geborstelde toplaag. U kiest voor geborsteld aluminium als u het mooi vindt om het ruwe en levendige patroon subtiel door de foto te zien komen. Wil u uw foto op aluminium liever haarscherp geprint hebben zonder een patroon? Dan adviseren wij u een foto op aluminium met een witte toplaag te bestellen.

Meisje op Foto Op Aluminium Geborsteld

Foto op aluminium geborsteld

  • Prachtige aluminiumstructuur
  • Het wit wordt niet mee geprint in uw foto

Foto op aluminium witte toplaag

  • Heldere en scherpe afdruk zonder structuur
  • Het wit wordt mee geprint in uw foto

Meisje op Foto op aluminium witte toplaag

Ophangsysteem

Bij de foto op aluminium leveren wij voor € 3,95 een ophangsysteem.

Jarenlange ervaring

Zowel voor een afdruk van uw favoriete foto op wit aluminium als op geborsteld aluminium, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij printen al jaren op diverse soorten plaatmateriaal, zoals plexiglas, houten panelen, canvas en forex. Door deze jarenlange ervaring halen wij het maximale uit uw foto op aluminium!