• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Korting tot 60%!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas

Foto Op Glas Plant

Afbeelding op plexiglas geprint

Het is jammer dat we door middel van de afbeeldingen op deze pagina niet helemaal goed en duidelijk kunnen laten zien hoe mooi het is om jouw afbeelding op plexiglas te laten drukken. Als wij dat, net zoals bij een foto op hout, door middel van een of meerdere foto's wel goed uit zouden kunnen beelden, zou jij meteen verkocht zijn en jouw eigen favoriete afbeelding in plexiglas bij ons bestellen.

Mensen die onze foto's op plexiglas op een beurs of in onze showroom zien hangen zijn meteen verkocht. Een afbeelding op plexiglas is namelijk strak, superscherp en heel modern. Een foto op glas (of plexiglas) is verkrijgbaar in 3, 5 of 10 milimeter en we leveren nagenoeg elk denkbaar formaat.

Bekijk de voorbeelden van glasdiktes

Foto op glas 3 mm dik

Direct bestellen   3 mm dik Vanaf € 5,75

Foto op glas 5 mm dik

Direct bestellen   5 mm dik Vanaf € 16,50

Foto op glas 10 mm dik

Direct bestellen   10 mm dik Vanaf € 18,95

Baby Foto Op Glas Afbeelding op plexiglas met afstandhouders

Om 'm helemaal af te maken bestel jij je afbeelding op plexiglas met een paar mooie RVS afstandhouders. Op die manier hang je jouw eigen glasplaat op een stijlvolle manier aan de muur en creëer je diepte in je foto. Wacht niet langer een bestel jouw afbeelding in glas vamdaag nog goedkoop bij FotoOpGlas.nl!

Direct bestellen